N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Nov 2009

Kemenangan Yg tak Dijangka !!

Salam Semua...

Heh..heh..heh.. ni kan duk tesengih2 dpn laptop ni..
sebabnya.. nak beritahu ni..
Mirul telah memenangi satu contest yg kami join...
kemenangan yg tak di jangka tau...
korang ingat tak.. contest ni..

contest dari Mummy Ayu...

dan ini gambo yg ku pertaruhkan
Kan Mummy Ayu dah pun buat pengumuman..
pasal kemenangan perserta2 yg menyertainya...
pada mulanya memang aku ingatkan takde la rezeki Mirul utk contest tu..
so takpe la kan..
pastu masa 18 November tu.. Mummy ayu ada buat n3
berkenaan besday Iris dan kat bawah tu ada beritahu pasal
pencarian hadiah utk para pemenang2..
klik sini tuk n3 tu..
dan ada mentionkan bakal ada penambahan hadiah
dan will be surprise coz tu adalah pilihan juri..
kiranya.. penambahan pemenang la ni..

bukti yg n3 dari mummy Ayu pada 18 November 2009

so semalam, aku just blogwalking la kan..
baca kat blog mummyAyu yg blog dia dah di block..
so tak blh la dia nak blogging bagai..
tajuk n3 tu.. BERITA SEDIH..
aku plak dah memang as usual la kan..
klu masuk blog member.. mesti aku baca smpi habis.. pastu komen.. :D
so tgh duk baca2 n3 tu.. skali terbaca pemenang pilihan juri
pasal contest yg dianjurkan mummy ayu tu...
very surprise sebab nama Mirul tersenarai as a pilihan Juri..


ni n3 mummy Ayu pada 23 November 2009
korang tgk yg aku kotakan tu..
ni close up skit..
cam tak caya tau.. eh.. betul ke ni.. eh ya ke ni..
waallllaaa... so surprise sgt...
terus email mummy Ayu.. heh..heh..heh..
apapun ribuan terima kasih pada juri yg sudi memilih Mirul
syukur alhamdulilah.. tak sia2 menjoin contest..
tu la kemenangan yg tak dijangka... :D


tambah2 pendapatan..


39 ulasan:

nza berkata...

tahniah utk budk bam bam tu..murah rezeki...share hadiah dgn aunty boleh???

MRS. K berkata...

rezeki raya haji ni..
hehee..
tahniah!!

Mrs. Adz berkata...

tahniah mirul..rezeki raya haji tu

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Cayaaaaa lah Mirul!

xD

Mama-Danish & Sarah berkata...

tahniah rina....murah rezeki anak beranak...

Ena Qalinsya berkata...

trase plak aku tang baca prabih tu huhuhuh ;)

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

tahniah mirul dapat hadiah raya haji lagi....makin montel anak awak rina...sedap peluk...eeemmmmm geram.

mamamiera berkata...

mmg rejeki bertump0k2..

atty's berkata...

murah rejeki rina..amin ..
congrats tuk mirul

Tukang cerita berkata...

Tahniah tuk mirul n kak rina...
:)

Dilla Ady berkata...

tahniah ye mirul..u deserve it la..comel, cubit sket pipi bleh?

Miela77 berkata...

Salam..bz nyer daku smpi x sempat nak jengah blog kengkawan mcm dulu..adui... Tahniah rina n mirul.. mesti dia suka tuh... geram nak cubit pipinya yang gebu tu...

Dee berkata...

congrats rina..

honeylanz berkata...

tahniah..lg bersemangat pas ni ;)

zai kulim berkata...

wah tahniah..rezeki mirul tu...jgn lupa byk lagi contest leh mirul join tu..

mamazana berkata...

Congrats Rina & Amirul!!!

Izza berkata...

tahniah mirul..harus join contest lagik ya

mummy_ayu berkata...

tahniah!!!hadiah akan dipos pas raya..tapi takde grand grand pun..ok!

umminabilah berkata...

wah...tahniah kak and mirul jgak...akak dpt click iklan nuff...jom click kta punyer...

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
heh..heh..heh.. mekacih..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. K~
heh..heh..heh.. syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. adz~
heh..heh..heh.. emm tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
syukur alhamdulilah..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
baca perabih yg mana?? napa ko terasa...

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
ha'ah.. memang pun.. macam teddy bear.. sedap dipeluk

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
hik..hik..hik.. bertumpok2 gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
thanks ya :D

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
thank you..

CuTeMiUt78 berkata...

~dilla~
hik..hik..hik.. cubit..jgn tak cubit

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
thanks kak.. hik.hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~zai kulim~
mekacih.. hik..hik..hik.. memang tgh berderet utk dipublish

CuTeMiUt78 berkata...

~mamazana~
mekacih ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
harus gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyayu~
thanks a lot.. ala tak kisah pun

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
oh.. mekacih ya.. k nanti akak klik blk