N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Nov 2009

Menan Puzzle !!

Salam Semua...


Pagi yg gerimis mengundang..
aku g keja tadi tgh gerimis je...
eemmm bila cocer camni..
makanya,... mood pun jadi agak suam2 kuku...
Semalam aku blk agak lambat..
lebih kurang 7.30 ptg dari office..
kul 8mlm baru smpi umah...
sian dak Mirul...
eemm keja tgh menimbun kan.. makanya kena la settle kan
sikit.. sikit... nak settle kan semua.. mau tak larat aku weeeii...
ate aku sorang je yg buat kan...
tu yg kena berkorban masa skit... utk menyelesaikannya
emmm actually hari ni nak story mory pasal
menan Mirul...
menan ni menan yg pasang2 tu..
beli apa ntah.. aku pun lupa..
dpt la menan ni kat dlm nya..

see gambo binatang
ada penguin

ada gajah

ada org utan
sorry aarr korang quality gambo tak berapa baik..
ate snap ngan hp cik abg aku je..
(eemmm nak kena hantar kedai ni.. agak la kameranya rosak skit kot..)

hah... yg lebih excited nak buat.. adalah ibu dia..
Mirul tukang menjahanamkan je...
gigih2 la ibu pasang utk dia..
smpi kat tangan Mirul
habis hancus semuanya...
tak sampai sehari...
bercerai semuanya...
hik..hik..hik..hik.. ganas aarrr dak Mirul ni...
okies la nak sambung buat keja....



tambah pendapatan korang
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277




8 ulasan:

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam...ala biasa la budak2....menan apa yang tak jahanam kalau depa main....kat umah saya semua menan jadi bangkai...

cHeRyNa PiReS berkata...

sha dulupon macam tuh. abeh mata anak patung kena korek:)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Aku rasa ni menan snek JJ ekk???

Aku teringat masa snek JJ dpt puzzle kapatebang, dinasour, kereta lumba dll...aku rajin beli snek tu..kdg2 aku beli bebanyak tp cuma nak kan puzzle nye aje..jajannya aku kasi member opis...diaorang tlg mkn kan!

bila aku benti kerja..mbr2 aku semua pow puzzle tu sorang 2....skrg aku dah takde simpan pon wlau dulu aku simpan smpai 50biji...utk hias atas CPU aku...heheheh!

neezareef berkata...

klu kita org beso suke wat hiasan..klu bebudak selamatt arr

sheila berkata...

mirul cabar ibu dia lah tu...nak tgk tahap kecerdasan otak ibu dia

Izza berkata...

comel peguin tuh..
alo mirul nape g jahanamkn menan tuh..

Mama-Danish & Sarah berkata...

pernah tengok menan nie, tapi kat mana erk...

Ena Qalinsya berkata...

kalo menan ni kompom bapaknye yg men dulu ekekeke