N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Nov 2009

Mirul Nak Gi School !!!

Salam Semua...

Slamat pagi Rabu...
ooppsss... Rabu dah ya.. rasa cam baru je keja..heh..heh..heh..
bila kita sibuk ngan keja bagai...
rasa cam cepat bebenor masa tu berjalan kan..
ish..ish..ish.. cuba time takde keja sgt..
jenuh nak tunggu smpi ke petang...



Okies la korang,
ni nak story mory pasal kejadian mlm tadi..
kes budak berdua ni yg duk main kat umah semalam..
sapa lagi klu tak dak Mirul ngan kakak sepupu dia Eca..
Diaorg berdua je kat umah.. pun dah riuh cam sepuluh org tau..
biasa la kan budak2...
klu takde diaorg ni.. makanya sunyi sepi je umah tu tau...
Meh kita layankan gambo2 budak berdua ni...



dak bam bam Mirul konon verangan mau g school katanya


Eca kakak sepupu Mirul yg rajin melayan kerenah Mirul

heh..heh..heh.. konon2 main school2...
siap sorang satu tu beg tarik tu ha..
jenuh la kejap kedepan.. kejap ke belakang..
yg kelakornya.. siap bersalam2 ngan kita bagai..
kononnya nak g school..
aku duk peratikan je...
yg si kakak ajo adik.. camne nak g school...
camne nak bawa beg tu..
heh..heh..heh..lawak je..
yg tak blh tahan tu..
tgk kat pala masing2 tu.. siap ada topi sama plak tu..

eemmm ni la rupa topinya..
hah..hah...hah.. glames jap nama kg aku.. siap masuk sini..
actually topi ni adalah.. bapak2 yg punya.. satu ayah Mirul punya.. satu ayah si Eca yg punya
see khas utk pakatan rewang kg aku..
heh..heh..heh..heh.. tapi idak la pakai pun..
ate dah dpt free kan.. hambik je la.. simpan buat koleksi..
(ate cik abg aku pun bukan la penggemar topi sgt.. )
so jadi mainan anak2 je la...
hik..hik..hik...hik...
p/s: actually kan aku ni bersiaran langsung dari umah yo.. aku coti2 ni.. coz umah pengasuh Mirul buat kenduri hari ni..


tambah2 pendapatan korang..


34 ulasan:

umminabilah berkata...

owh...akak cuti ke? emm pdai mirul dh nk g school yek...nti cpt pdai...ye x?

babyluv_ayang berkata...

dek, rasanyer better masukkan dia cpt2 ker skool...dah bersemangat tu nak gi tu...heheheh...

Nurhayati berkata...

Mirul dah nampak big boy dah kan..
nak sama tinggi dah ngan kakak sepupu dia hihihi
mesti seronok sangat ni Mirul nak gi sekolah ;)

mumy berkata...

mirul nk g skool mana tu? cantik uniform skool..:)

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
heh..heh..heh.. iyo coti2..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
eemmm insyallah kak.. memang decide camtu pun

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
ha'ah.. tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~mumy~
wakakaka... school main2..

momguess berkata...

mirul...
nak g skol
jgn pakai singlet
seksi yang
kang ramai aweks ikot balik

CuTeMiUt78 berkata...

~momguess~
wakakaka... ramai yg ikut blk yo...

Dilla Ady berkata...

auwww...seksyinye uniform mirul nk gi school tu....

ikiqzana berkata...

anak2 mmg suker main sekolah2. sama la gan anak2 zana. siap salam2 lg.. konon nyer nk g sekolah..

seronok negok dorang main.

miemiey berkata...

semangat tul dak bam bam ni nak pergi sekolah
tgu tahu depan mirul ye
bulan ni cuti sebulan tekgu2 semua tuti tau...

Izza berkata...

wallla mirul..
seksis sekali ko ye nk g school..
haikkk

reena berkata...

haha... ank kite danish pon sbk nak pg skool... bdk skrg nih cpt pandai kan kak...

zh-ena berkata...

bebudak mmg xcited klu nak pg school kan

mummy_ayu berkata...

wah..semangat mirul nak ke sekolah..

neezareef berkata...

2 taun lg leh skolah la..sabo2

Nana berkata...

aih..budak debab ni g skool ek

nza berkata...

amboi..org coti2 mirul nk g skolah lak.....

Mama-Danish & Sarah berkata...

semangatnya nak sekolah.....sabar mirul ya, tak lama lagi dah...

Ena Qalinsya berkata...

aku tak sabo nak coping barang2 skolah anak dara sulung aku hehehe tp takut plak masa dia kat skolah nnt huhuhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~dilla~
cekci kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
ha'ah.. tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
ha'ah kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
akak izza.. harus la cekci2 kan. nanti tekgu skkkeee :D

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~
ha'ah kan.. kemain bijak lagi budak2 sekarang ni

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
ha'ah tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
bersemangat gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
eemmm tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
keh..keh..keh..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
heh..heh..heh.. g scoll main2..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
emmm tu la...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
ha'ah kan.. anak ko dah nak masuk darjah 1