N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Nov 2009

Dah Mula Bzios !!!!

Salam Semua...

Ntah napa.. tetiba cam hilang idea nak mengarang....
walaupun rasanya ada byk benda nak story mory..
ke dah dilanda virus "M" ??
eemmmm mungkin gak.. dah mula dilanda kebizian kot..
tu yg mood nak mengarang kat sini.. cam hilang skit....
tapi still nak gak hapdet kan....
memang ngades yg bebenornya..
keh..keh..keh..keh..keh..
Sekarang ni memang order utk sesson baru dh mula masuk..
(kami ni supplier kain ikut sesson luar negara... )
tu yg agak bz la gak...
buat segala PO baru...
sampai kadang tu.. cam tak sempat nak jelajah umah kengkawan2 yg lain..
sempat ziarah pun hanya yg melalui komen2 je...
so harap korang jgn kecik hati erk... klu aku tak dtg jenguk..
Insyallah klu free nanti.. aku dtg tuk marathon citer2 korang...


20 ulasan:

umminabilah berkata...

EMM DH START BZI YE KAK?? IJAN PUN BZY GAK NI...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam...saya gak yang dok melangut saja...maklum la student dah cutiiiii...exem dah abih...tunggu bulan satu la plak kot nak bz dengan kelas....la ni kranya saya nih dok makan gaji buta ler....

Mawar_berduri berkata...

Cian akak bz....sabo ye....ble datang tak bz akak la paling rajin update blog .. :)

Dee berkata...

mmg kdg2 mcm blur je kan..bz sgt smpi x tau nk update apa..

mama suri berkata...

mamasuri pun kalu dikira patut bz..
tp sbb ada 'm'
so paham2 jelah

Izza berkata...

waaa..dh mula bz ya..kita jgk xde ape nk d cite dh..hilang trus mood nk update blog

zh-ena berkata...

takper kak rina..buat kerja yg ptg dulu dh free baru la jeguh2 blog ena erk :p hehehehehee

Nurhayati berkata...

yatiplak lebih bz kat fb hahaha
keje pun banyak tapi malas nak buat bole??!! :p

[-suziey-] berkata...

waaa virus M melanda ko plak ke..ekek:p emm besela ujung thn..nk prepare new season..eheehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
ha'ah... dah mula dah ni

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
hik..hik..hik..hik.. takpe la kan.. bagi relax skit

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
wakakakakaka... akak la paling rajin hapdet yo... yolah tu

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
betul la dee.. kadang rasa cam eh nak taip apa ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mama suri~
paham..paham... paham...

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
hik..hik..hik..hik...

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
insyallah... nanti free skit.. will be jengah ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
blh aja... ahakkkss...

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. harus gitu..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku pon klu bz mmg tak sempat nak hapdet!

dah remang petang baru aku blog walking amek angin petang kata nyer...

nizza-abira berkata...

betul kak,
niza pun selalu gak kene simptom gini.
bukan tak de stori nak update tp bila dah malas tu segala bende tak jd buat.