N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Jun 2009

Slamat Hari Senin.. !!!

Salam Semua...

Slamat hari Isnin.. selamat kembali bertugas... oppss.. hari ni dah pun 1 June kan.. kejap je masa berlalu.. sedar tak sedar dah setengah thn dah.. so camne ngan perancangan korang utk thn ni.. ada yg dah terlaksana ke.. cam aku baru separuh je terlaksana.. tak semua pun tercapai.. ish rasa cam tak blh tercapai utk thn ni plak rasanya.. ok la.. actually ni aku nak beritahu apa yg suprise tu.. eemmm yg bebenornya aku nak beri cenderahati utk pengomen paling top bulan lepas.. tapi kan.. aku tak dan nak print screen kan sapa yg paling top komen bulan lepas.. makanya terlepas la sudah.. maaf la ya.. jadinya hadiah cenderahati tu.. akan dijadikan hadiah utk lain contest plak... eemmm tu satu citer.. lagi satu.. aku ada something yg agak suprise gak.. utk pengundi2 Mirul yg telah membuat undian dlm contest toddlers supermodel tu.. ala.. bukan apa2 pun just satu penghargaan yg kecil sebab mengundi mirul.. walaupun Mirul tak menang.. tapi aku tetap nak share something tu.. khas utk mereka2 yg mengundi Mirul. Nak tau apa dia.. kita tunggu esok lepas pengumuman pemenang contest tu ya.. so pada sesapa yg rasa2 nak vote utk Mirul tu.. dipersilakan.. undian smpi esok je tau.. pastu.. undian akan ditutup pada 2 Jun tau.. so cepat2 la mengundi.. (setakat ni aku dah dpt tau sapa dan berapa org yg dah vote tuk Mirul..dan aku dah blh agak keputusannya.. )
p/s: masih dlm proses menstabilkan emosi.. :D nnti free skit.. baru nak story mory pasal aktiviti hari minggu ya..



18 ulasan:

nenekrock berkata...

salammm dearrrr siss
semoga ceria selaluuu
=D

Na Shari berkata...

Harap2 emosi akak akan kembali pulih dalam tempoh terdekat ni... :)

reen berkata...

x sabo nk tau kputsn cntst tu...

sis,emosi mmainkn pranan pnting dlm stiap khidupan kita...apapn...smoga sis..kmbali ceria..tabah mnjalani dugaan idup ni...

Tihara berkata...

selamat kembali bertugas tapi saye cuti..huhu

[-suziey-] berkata...

insyaAllah emosi ko akn stabil so soon...:) sabr ok :)

eya berkata...

br rini dpt ngundi mirul,wiken lps..x dok dpn pc..hehe..

Tukang cerita berkata...

dah undi mirul...
:)

honeylanz berkata...

selamat btugas semua. tp hr ni has cuti ;)

mummYaeesh berkata...

wah rugi ni..rasa mcm weols jerk pengomen tegar last month..woohoo..

da lama tak masuk sini kan..yelah sejak tenet mengong last week disamping bz event katanye..

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
eemmmm dah ceria2 dah ni.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~na Shari~
insyallah.. harap2 gitu la kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
eemmmm tu la akak ni pun tak sabo nak tau keputusan contest tu..
betul tu reen..mekacih reen

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
oh ya ke... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
insyallah.. harap2 gitu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
apa pun terima kasih ya.. nntikan penghargaan dari cutemiut

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
oh.. mekacih ya undi mirul.. nntikan penghargaan dari cutemiut

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
oh has cuti ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
eemmm tu la.. tak perasan sapa.. masa 31hb tu.. blh la terlupa nak print screen kan.. terlepas sudah..