N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Jun 2009

Aksi Mirul Tido !!

Salam Semua..


Hah tadi dah tgk gambo baby tido kan.. kali ni jom layankan gambo Mirul plak tido.. heh..heh..heh..heh..
ni bukan contest bayi tido ya.. just 4 tatapan korang.. :D aksi2 Mirul tido

okies ni aku close up kan skit.. 3 keping gambo aksi2 dia...
aksi tido lena sambil minum susu.. eemmm Mirul ni, senang je.. dari kecik smpi la umur dia 2thn lebih ni.. gini je la cara dia nak tido.. tak yah buai2 bagai.. tepok2 je, beri sebotol susu.. confirm lena terus smpi la kepagi.. skkkkeee tgk time dia tido ni.. memang cute je.. :D
oooohhhhh.... kuda ku lari.. jd takmo kuda lari kan.. harus la dipeluk ini kuda.. bantal kesayangan Mirul.. Kuda Biru... :D

see, ni masa tido siang kat umah mak aku hari tu.. walau camne pun.. tetap mau pegang ini kuda.. :D
eemmmm tu la aksi2 tido Mirul. Actually gambo2 ni semua di snapkan oleh adik aku merangkap uchu Mirul masa kami blk JB minggu lepas. Ingat sempat la nak join contest aksi menarik baby tido tu.. tapi tak dan la plak.. makanya just 4 fun ok.. :D



36 ulasan:

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

hehehe... kalau MASUK Sure leh Dpt tempat ni... CUTE>>>

niza berkata...

wallahhhh...bantal bucuk!!!uhuhuh...

nenekrock berkata...

lama ely x terjah blog akk rina ni
maaf sbb x bekesempatan lately ni..

sejukkk hati bila tgk aksi mirul tido ni, maknya tu lgla mesti lagi sejuk hehe sbb anknya x byk kerenahkan

apa pun adik miyul mmg kiut
eeeuuu rasa nak geget aj lengan n pipinya
=D

honeylanz berkata...

lena nye mirul tido..kemas dipeluknye kuda biru..anak2 has x de bantal busuk..tp kena ada kain lampin..x de kain x leh tido..huhuhu..

neezareef berkata...

weh susu tu minum ke gantung jek...

aku suke lak patung kuda tu comey arrr

ninie berkata...

wah beshnya tido..... siap berbantal kuda lagik...comeyyy sungguh...

Tihara berkata...

wah lena tuu

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

hohhooh.cute jer mirul tido ngan botol susu kat mulut...
last2 dah abih sure terlepas jer botol tu..

Dee berkata...

cutelah kuda tu..

ct rahani berkata...

alahai nampak comel sgt aksi mirul ngah tido tuh.. kelako pun ye gak.. susu x sempat abis dah terlena.. hikhikhik..

Mummy Dasy berkata...

alololo comelnye... bergantung botol tido...kuda tu bersih lagi basuh sentiasa ke?

IdaShah berkata...

sayang betul mirul kat kuda biru
klu ilang xleh tido ekk

Mrs LVoe berkata...

ya ALLAH comel btul amirul tido. nmpk tenang je kan rina. geram btul sha gn amirul.

masviona berkata...

picca masa peluk patung horse ke apa tuh...itu yg kelakar tuh ngan botol susu lagi...hiksss...mirul²

nizza-abira berkata...

Lena sungguh mirul tido
Tenang aje muka tu kan...
apa lah yg dimimpikan tu...? :)

mummy_ayu berkata...

alahai..montelnye mirul tido...geram..senang ye mirul tido, tak banyak ragam..lega mak nye.

[-suziey-] berkata...

rina..comel banget aksi mirul..napexmasuk contest..bole menang ni..pasti akn ku vote utk mirul tembam,...ee geram:p

bile la nk jmpe dak mirul ni..hehe:p

mummYaeesh berkata...

adeh mcmana leh tak sempat uols??
sedapnye la tgk mirul tdo..mata tutup rapat!

CuTeMiUt78 berkata...

~mama qaypo~
heh..heh..tak sempat dah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
emm... tak le bantal bucuk.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
heh..heh..takpe dik.. tau kebzian.. eemmmm memang senang jaga mirul ni.. heh..heh..heh. geget jgn tak geget.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
oh mirul takde bantal bucuk gak.. tu just saja skeee je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
heh..heh.. memang dia minum tapi terletak je kat bantal tu..
bantal kuda tu.. aku beli kat carrefour tu hah.. ala murah sajork.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie~
skkeee tgk dia tido gitu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
ha'ah memang tgh lena bebenor tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
ha'ah.. memang pun.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
cute kan.. kita pun skkeee...

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
yang ya nya.. dia belum bgn dari tido pagi tu.. tapi dah merengek nak susu.. makanya sambung lagi la tidonya tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
heh..heh..heh.. gitu la gaya dia.. eemmmm actually kuda tu.. tak selalu sgt dipeluk.. just ada2 masa je.. tu yg bersih je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~
heh..heh..heh.. tak gak.. dia tak kisah pun.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
heh..heh..heh.. tu la tenang je kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nizza-abira~
heh..heh..heh.. tenang je kan.. emmm apa ntah yg di mimpikan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
ha'ah.. senang sgt dia tido.. alhamdulilah la tak byk ragam.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
tak sempat nak masuk.. tgk tarikh dah tutup la plak.. heh..heh..heh.. insyallah klu berkesempatan jumpa la kita.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
ntah la.. masa tgk tarih tutup katanya 28hb.. tapi 21hb dah tutup penyertaan.. tu yg tak sempat tu.. jadinya.. :D

reen berkata...

loh...ni msti kes x smpat join cntst ni...ok la tu!!!baik punya aksi ni..:D