N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Mei 2009

Toddlers Supermodel Contest !

Salam Semua..
(N3 ni sticky mode..latest n3 kat bawah n3 ni ya.. :D)
*** Latest updated.. Contest ni akan berlangsung hingga 31 MEI 2009 dan undian dan pemilihan akan bermula pada tarikh 28 MEI 2009 hingga 31 MEI 2009... cepat2 korang vote utk Mirul.. **

N3 kali ni khas utk pertandingan Toodlers Super Model Contest yg dikelolakan oleh Mama Aqish
ntah napa masa buat n3 ni perasaan aku berdebar2 je..agaknya sebab Mirul nak bertanding kot.. :D actually kan ni kira first time tau budak bulat Mirul ni.. masuk contest yg sebelum2 ni selalunya terlepas utk join.. utk menyertai contest ni.. kena jawab 2 soklan dari blog MamaAqish tu.. dan juga kena sertakan 3 keping gambar anak yg ala2 model... emmmm... buat masa ni aku rasa ni la gambar terbaik Mirul yg ala2 model.. maaf ya MamaAqish, kita pusblish 4 keping plak.. hope blh diambil kira ya.. :D
so ni la aksi2 Mirul yg paling latest...


eemmm... sorry la tak nampak baju yg dipakai.. tapi ni kira ala2 model manja gitu

ni ala2 model macho...

ni model ala2 rappers la plak.. :D

dan ni plak just sampingan je.. model ala2 nak potong kek..

NAMA: MOHAMMAD AMIRUL HISHAM

TARIKH LAHIR: 22 APRIL 2007

ok aku rasa 4 keping gambo ni la yg akan membawa tuah utk Mohammad Amirul Hisham.. hope Mama_Aqish berpuas hati ngan gambo2 Mirul ni ya..

sebelum tu aku kena jawab soklannya dulu..

- Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish???
Aku suka baca blog Mama_ Aqish sebab blog dia macam blog aku gak suka menceritakan kerenah anak2 yg sedang membesar serta aktiviti2 keluarga yg kadang2 blh di jadikan panduan dan blog Mama_Aqish juga selalu mengadakan contest2 yg menarik utk anak disamping dapat menambah kenalan dan merapatkan hubungan silatulrahim di alam maya ni..

- Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang???

Mohammad Amirul Hisham mesti dipilih kerana bagi aku, dia adalah seorang anak yg teramat comel dimata kami sekeluarga... dan gelagat2 dia yg selamba amat mencuit hati setiap yg memandangnya serta keletahnya sentiasa menghiburkan.. pandai memujuk klu kita marah.. skkke dgr klu dia membaca A, B, C sampai muncung2 mulut dia.. dia pandai berdikari sendiri..

so tu la segala jawapan aku utk contest ni.. aku harap korang doakan kejayaan budak bulat ni ya.. :D come on sokong la Mohammad Amirul Hisham.

Contest ni akan berlangsung dari 5/05/09 hingga 01/06/09 utk ketahui lebih lanjut jom klik sini

semua yg bertanding mesti mengharapkan kemenangan kan.. makanya aku pun begitu jua.. harap2 kali ni Mirul bernasib baik utk memenangi contest ni.. :D



58 ulasan:

mummYaeesh berkata...

hik3!yaeesh pun nak join contest ni...da letak banner cuma n3 jerk tak post lagi..tgh cari material kekdahnye..hamboii cam nak produce album lak...
anyway good luck amirul!

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

besar dah anak ko yerk, gigi pun dah tumbuh penuh...bila nak bagi adik kat mirul? hehehehe....

[-suziey-] berkata...

hohoh..meriah..aQeel xleh join contest ni..xckp beso..ekekek:D

ni kena vote jgk kan..ok akn ku vote itu budk tembam mirol..:D

p/s: rina..amikla aksi yg dia naik beskal pastu tarik kete tu..xpn u publish sume gambo2 aksi yg ade dlm simpann utk weollss pilih..ekeek;D

Dee berkata...

moga2 mirul menang ye...good luck!!

Gieyana berkata...

All the best year...Puteri aku pon nk joint ler...

KV berkata...

good luck!

~~ciklinn~~ berkata...

sgt sgt sgt sgt sgt sgt berjuta kali suka suka gambar amirull yg 1st tu... suka bangetttt..comell habiss gambar tu

reen berkata...

all the best to u mirul!!!...smoga brjaya!!!kekalkn kmachoanmu cayang...:)

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
hah..hah..hah.. produce album katanya.. jom sama2 kita producekan album utk anak2 kan

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~
heh...heh..heh..heh.. kejap je kan masa berlalu.. dah membesar bagai johan anak aku tu.. nak beri mirul adik erk.. emmm biar dia puas2 manja gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
vote utk mirul plak k.. :D
eemmm good idea.. tapi kan rules contest tu nak cam ala2 model2 baju gitu.. mirul tak byk gambo yg ala2 model.. gambo candid byk la..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
insyallah.. vote utk mirul nnti k

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
yup.. sama2 la kita menyokong utk anak2 kita

CuTeMiUt78 berkata...

~KV~
thank ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
heh..heh..heh.. vote utk mirul k

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh..

Mrs LVoe berkata...

sha suka pic yg ptama.. cute btul!

babyluv_ayang berkata...

gud luck mirul....vote 4 the 1st pic...cute sgt...pandai buat manja yek, mirul...

Gieyana berkata...

Cute ~ Aku vote ko n ko vote aku yer..Entry aku tunggu Sabtu Ptg/mlm coz aku nk re-shoot balik pic anakku itewww...

atty's berkata...

semoga mirul berjaya nanti..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Lvoe~
hope mirul terpilih la hendaknya

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
ramai yg suke pic 1st tu kan.. hopefully mirul terpilih la hendaknya

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
ok set.. kita vote sesama kita k :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
harap2 begitu la kak.. sama2 kita berdoa ya

syareena berkata...

good luck k?

tp sya malas lak nk join x de masala... huhu

klu rajin nnt sya join... 2 org tu (auni & adam) hehe

Yan berkata...

good luck ayul
adik Qis tak pat join..

aritu ms contest yg baby tupn tak pat join sebab dah terlepas tarikh uhuk uhukk...

mummYaeesh berkata...

cm ajar la weols cmne nak wat sticky mode!

JIVEBUMZ berkata...

kite suke pic mirul yg no 3 tu kak!! cute sesangat... contest macam best tu.. hope akan leh menang nanti yer!! hihi

ct rahani berkata...

gud luck ye kak.. sy doakan mirul leh menang..

atie berkata...

wah budak bambam ni masuk contest la pla, moga menang ye...

shiemz berkata...

suker tgk gamba amirul pakai snow cap tue... geram! shiem ade something nak kasik nie.. nnt email pd shiem email awk.. shiemz82@gmail.com

CuTeMiUt78 berkata...

~syareena~
jom la join.. mana tau blh menang kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
vote la utk mirul k..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
dah pandai buat kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
emmm... vote utk mirul k

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
vote utk mirul ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
mana tau ada rezeki mirul blh menang kan kak

CuTeMiUt78 berkata...

~shiemz~
ohh.. mekacih ya.. so nice.. nnti kita publishkan.. mekacih ya :D

Nurhayati berkata...

gud luck tu Amirul... yeay nanti auntie vote ok.

Ena berkata...

kalo ko wat contest cam dulu beserta ngan pezen ko mesti leh menang dak bolat ni cute ekekeke

Mummy Dasy berkata...

Good Luck Amirul ...

Tukang cerita berkata...

Gudlak Mirul..
go...go...go...
:)

[-suziey-] berkata...

rina..yg gambo mirul pakai snow cap tu mcm bob lokman la plak..ekekk:D

ok ok aku akn vote budk bulat nih..ekeek:D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
vote ok.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
klu ramai yg vote dia.. menang la dia.. klu idak.. tak de la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy & tukan cerita~
mekacih byk2 memberi sokongan... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
wakakaka..cam bob lokman yo.. ok vote ya..

mummy_ayu berkata...

godd luck amirul montel...geram!!!

aNIe berkata...

cutemiut...macam2 contest ye...comelnya mirul dengan gaya2 yang menggoda tu...geram...hehehhe

~~zuraiwan~~ berkata...

GUD luck to mirul..mirul yg chubby...hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
vote utk Mirul ya

~kak lady~
just suka2 je kak.. mencuba2 nasib kot2 la rezeki Mirull utk menang kan

~Zuraiwan~
vote utk Mirul ya

TiNiE berkata...

kompom..
amirul mmg macho..
good luck mirul!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~tinie~
vote utk Mirul ya

CT berkata...

wow!!!! chubbynye...geram....all the best ya amirul..:)

CuTeMiUt78 berkata...

~ct~
thanks.. vote utk mirul ya

atie berkata...

Salam rina, kaktie dah vote for mirul k....harap menang lah yer budak bambam nih...

De' Sal berkata...

Lupa nak bagitau, akak dah vote mirul semalam,harap menang ya.

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie & kak sal~
okies.. mekacih ya sebab sudi vote utk mirul