N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Jun 2009

Vote utk Mirul !!!

Salam Semua...
(ni adalah sticky mode..)

Ok korang ni ada satu pengumuman penting tentang TODDLERS CONTEST tu.. aku baru je masuk blog mama Aqish tadi.. uuiiisshh skali tgk vote dah pun bermula semalam.. alamak sudah rugi satu hari.. ok.. utk pengetahuan korang..

vote utk Mirul adalah
TSMC_vote_03

pastu korang hantarkan pada klik sini

so ni pesanan dari penaja...
Vote dengan rasminyer dilancarkan 28hb May 2009 tepat jam 4.01 petang....so sape yang vote awal tak dikira ye.....vote undian mempengaruhi pemilihan pemenang sebanyak 20% dan 80% datangnyer dari Juri Profesional & juri Tambahan.....Setiapn blogger hanya boleh mengundi sekali sahaja.....diulangi...SEKALI SAHAJA & undian dikara dari sesiapa yang mempunyai blog yang wujud.....yang tipu2 tak dikira k......so undi secara bersih jangan rasuah k.....PESERTA TAK LEH VOTE UNTUK DIRI SENDIRI...TAPI LEH VOTE UNTUK PESERTA LAIN.....

Cara nak vote????senang just...sila ikuti caranyer dibawah :
Taip TSMC (under Score)vote(under score)01 (utk code peserta) & hantar ke entry ni
Contoh : TSMC_vote_01
utk Vote Mirul

TSMC_vote_03

So undian start 28hb May 2009 jam 4.01petang sehingga 31hb May 2009 jam 11.59 malam....
Hadiah akan di upload minggu depan kerana mama perlu memilih pemenang dahulu & perlu order baju yang dijanjikan mengikut saiz baju pemenang.....



emmm aku dah rugi satu hari...kepada all peminat2 budak bulat a.k.a Amirul Hisham.. jom vote utk Mirul... dan doakan Mirul Menang dlm contest ni.. apa lagi cepat2 vote utk Mirul..



come vote TSMC_vote_03 dan hantar ke sini


jom ramai2 undi saya... jgn lupa vote TSMC_vote_03 dan hantar kan ke sini



19 ulasan:

Gieyana berkata...

wakakaka..tenkiu yer vote for Nureen..seperti yg djanjikan..Auntie vote balik yer sayangku Amirul..

[-suziey-] berkata...

hhohoohoh...go mirul go mirul./..

erkk..rina..ade bite xbest..huhuhu...aku dh anto vote utk ank ko,watie,yaeesh, gie n niza...skali mama aqish cantas daaa..dia kata bole vote utk 1 boy 1 girl...aku pn ape lagi..main cap cekup ler...malangnya xkena nama mirul...kena nama ank watie n gie...huhuh...sooo sori mirul..aunty xdpt vote mirul...apepn good luck ok...

neezareef berkata...

minggu ni minggu raih undi

mummy_ayu berkata...

mummy ayu dah vote for mirul.vote 07 plak leh ker..TQ!

eita berkata...

haruslaaa vote mirul heee

De' Sal berkata...

Kak sal dah vote mirul k,cayang mirul.

Fazemy berkata...

Ok..saya afundi masuk Mirul..hehe

zino berkata...

amirul memang cute..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
insyallah.. thanks sebab vote utk mirul plak..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eemm.. takpe.. tak kisah la tukan.. apapun mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
ha'ah..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
oh mekacih ya vote utk mirul.. eemmm kita nak vote utk ian.. tapi dah buat vote utk yaessh.. so sorry ya. apapun good luck utk ian

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~
eemmm dah vote ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
mekacih ya kak

CuTeMiUt78 berkata...

~fazemy~
heh..heh..heh.. dah mcm af plak ya.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
:D mekacih vote utk mirul

reen berkata...

okey dh vote 4 mirul...skali ckup ke?he...
mnang jngn lupe banje mkn key!!
smoga mirul bjaya!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
thanks k sebab vote utk mirul... apapun kepada yg mengundi akan dpt penghargaan dari cutemiut nnti..

syareena berkata...

sya dah vote tau tp x tau trime x sbb vote lebih dr satu hehe...

serba salah i ramai kawan join yuuuuhuuuuu

sebaik double A x join