N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Jun 2009

Top 6 Shortlist.. !!

Salam Semua

Wah... hari ni aku betul2 excited... nak tau sebab apa.. pagi2 lagi aku excited sebab nak beri award khas tanda terima kasih tu kat para pengundi Mirul.. dan juga excited nak tau keputusan pemenang dari mama aqish.. bila mlm tadi aku tak blh nak bertenet disebabkan tenet yg mengong.. pastu tadi, aku excited lagi sebabnya mama aqish dah pun mengumumkan top 6 shorlist.. dan utk pengetahuan korang.. Mirul terpilih utk kategori boys.. wah.. syukur alhamdulilah.. tak sangka gak ler.. so ni senarai top 6 shorlist dari mama aqish

utk kategori girl

  1. Adeq Alya Batrisya yg meraih 35 undi..
  2. Adeq Nureen Najwa yg meraih 26 undi
  3. Adeq Yasmeen Humaira yg meraih 16 undi

utk kategori boys

  1. Adeq Muhammad Yaeesh Adam yg meraih 21 undi
  2. Adeq Mohammad Amirul Hisham yg meraih 15 undi
  3. Adeq Muhammad Adam Zuhair dan Aqil Farihin berkongsi undi sebanyak 7 undi

hah.. tu dia top 6 short list.. aku dah memang menjangkakan Yaessh akan menang.. walau camne skali pun aku bersyukur sesangat sebab walaupun undian Mirul jatuh no.2 sekurang2nya dia terpilih utk top 6 ni.. syukur alhamdulilah.. so sekarang ni tgh tunggu keputusan dari juri Profesional plak.. dan ni aku copy paste kan dari blog mama aqish

Siapakah Juara bagi Toddler Super Model Contest bagi kategori Girl & Boy???akan diumumkan pada 4hb Jun tepat pukul 12.00 tengahmalam kerana mama masih tidak menerima kata putus dari beberapa juri profesional yang bakal memilih pemenangnyer.......jika cepat keputusan itu sampai ketangan mama, so mama akan umumkan secepat mungkin.....

hah tu dia pesanan dari pengajur contest... makanya keputusan pemenang akan diketahui pada 4 Jun nnti.. (walau pun aku dah blh agak sapa yg menang kan...) eemmmm berdebar gak la kan.. nak tau pemenangnya.. heh..heh..heh.... apapun bersyukur sesangat kerana Mirul terpilih.. menang ke tak.. aku dah rasa berpuas hati ngan keputusan ni.. Terima kasih pada semua... !!!









23 ulasan:

Gieyana berkata...

congrate yer..walaupun kita dok 2nd place at least top 6th kan..hehehehe...aku pon x sabau tawww!!excited pon ader...n kena terima ler keputusan dr juri professional tue seadanya kan! maklum ler kita bkn sempat sgt berkempen mempen nie..huhuhu

TiNiE berkata...

tahniah buat mirul si bam bam tuh..
yerla ada rezeki menang la dia..

neezareef berkata...

congratz

De' Sal berkata...

Harap2 mirul menanglah ya.

Ummi Hanie berkata...

slamat berjaya ya kak on behalf of ur son Mirul si bulat...hehe

[-suziey-] berkata...

waaa tahniah2..soemgoa mirul berjaya..dpt seri gitu ngn yaeesh..so share hadiah..ekekee:p

syareena berkata...

tahniah2 n TQ undi sya debo2 ni hehe ade yg x tdo kang keh3

KV berkata...

masuk list tU!!! Tahniah!

atty's berkata...

tahniah..utk mirul & rina..

~zuraiwan~ berkata...

Tahniah to mirul k...moga2 bjaya...if x menang x per la kan...ada ptandingan. gud luck..

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

tahniah amirul

reen berkata...

good luck mirul!!!

Tukang cerita berkata...

tahniah...bleh belanja untie makan
:)

mummYaeesh berkata...

congrats mirul!tak sia2 auntie vote tau!

rina..uols jgnla ckp mcm tu...belum ada pemenang lagi la...seriau lak weols kekdahnye..klu tak menang wat malu jerk!errkkk!

ct rahani berkata...

tahniah mirul.. pasni femes ar mirul.. ramai peminat gitu.. ekekeke..

U-jin berkata...

tahniah ler mirullllllllll

moMmY miMiL berkata...

congratulation utk mirul d bolat..
sori la x sempat nk undi ari tu..
sebuk dok pindah umah..lg pn tenet kt opis problem..x bole nk msk ruangan komen..huhu..serba salah plak rsnye..sempat undi yaeesh sorang je..tu pn last day..sori yg mirul..

aNIe berkata...

Tahniah buat mirul...rasanya undi akak tak masuk sebab dah tutup pun contest tu semalam...

Yan berkata...

ekekekeke... wah mirul femes dari ibunyer...

tahniah kak...
sori tak pat ngundi..
tak menang tangan sebab sibuk ngan contest kat blog sendiri..

IeDa berkata...

Tahniah buat Mirul..Sowi yer Mirul..Auntie x sempat vote dia la...

mummy_ayu berkata...

TAHNIAH!semoga amirul menang..tapi yang Yaeesh tu memang comel n pandai posing..apa pun wish ur mirul good luck!

CuTeMiUt78 berkata...

to all yg komen kat sini..

Thank you so much.. sebab beri sokongan dan ucapan tahniah... semoga Mirul menang dlm contest tu ya...

CatlinaFly berkata...

chaiyok chaiyok go mirul go!