N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Jun 2009

Hai la Anak.. !!

Salam Semua..
Actually ni nak story mory kejadian malam tadi.. disebabkan kat umah tenet mengong lagi.. so baru ni dpt dipublishkan.. korang nak tau tak.. apa Mirul n cousin dia buat malam tadi... jom tgk gambo ni.. apa yg dah jadi..

uish... tgk la kaki Mirul yg gebus tu... nampak tak korang...

see.. habis kuku kaki dia cousin dia pakai kan inai ala inai yg cam tiub tu ha.. yg ada jual kat kedai 2 hengget.. ish..ish.. cam pelik dah aku tgk kaki anak aku tu..klu setakat 1 jari je tak pe la kan.. ni kesepuluh2 jari plak tu.. addddooooiii.... dah rupa pesen cam apa je aku tgk.. bukan setakat jari kaki tau... tapi

hah tu dia.. sib baik jari tangan tu.. di pakaikan satu jari je.. klu tak.. ish dah rupa pompuan la plak ko nak.. aku dah tak blh nak kata apa dah.. cik abg aku pun duk geleng pala tgk gelagat budak berdua ni main inai tu.. cousin mirul ni memang suka sgt pakai inai.. dia blh la sebab dia pompuan kan.. cantik aarr bila pakai.. tapi bila anak aku yg pakai.. addduuhh... dah tak serupa apa je.. ish..ish...

hah.. ni tgh membelek jari dia tu.. siap cakap kat kita.. ma antteekk takk.. anteekkk angan ayul.. ( ma cantik tak.. cantik tgn mirul) eemmmm aku geleng pala je..

hah tu.. muka dah puas main inai tu.. siap buat cenggitu pe hal ko nak..

wah.. siap buat aksi kuak lentang la plak ya.. ish.. pelik bebenor aku tgk kaki dia..

hah tu la story mory mlm tadi.. karenah Mirul..



36 ulasan:

mama tisya berkata...

mirul pki inai...so sweet

honeylanz berkata...

comel la budak2 pakai inai ni. has mmg ada guna inai dlm tiub tu. kalu pakai, mesti pakaikan utk ac n ery sekali..hehehe..cumil aja rs jari2 kecil dorang ber inai..

Queenin Murni berkata...

budak pompuan comel la.. nih bila tgk kaki mirull.. mmg tak boleh blah.. heheheh!!

aduyaiii.. hilan ke'macho'an mu nak! :p

zino berkata...

nasib baik tak letak kat hidung hehe

Ms.Lilies berkata...

wakakaka.....nyaris dia tak tempek kat dahi jadik nandek...kalo tak lagik haru tu

Na Shari berkata...

Hehehe...comel je kak...
Ala, mirul kecik lagi...mesti la dia teruja tengok kuku dia jadi warna merah...

Nasib baik dia pakai inai kak...Kalau pakai benda alah yang apa ntah nama dia...lupa la pulak...Tak ke naya...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

montok2 betoi jari kaki & tangan mirul.. letak lak inai.. so CUTE! huhuhu

Gieyana berkata...

kaki yg gebus itu sungguh comel...nak taruk kat Nureen gak ler..

ct rahani berkata...

comel aper gak jari mirul yg gebus tuh pakai inai.. hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tisya~
wakaakaka.. ya ke.. rasa cam pelik je tgk.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
heh..heh..heh..heh... ya ke.. eemmm kita tgk cam pelik je la plak..

CuTeMiUt78 berkata...

~queenin Murni~
ememmm.. tu la pasal.. lawak je tgk..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
alamak klu letak kat hidung.. dah jd cam apa plak :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ms.lilies~
ha'ah tu la pasal.. klu tak.. addddoooii la.. sure jadi cam anak hindu plak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~na shari~
heh..heh..heh.. memang dia over teruja tau.. lawak je tgk.. emmm tu la.. sib baik inai kan..klu yg lain tu.. tak ke haru dibuatnya..

JIVEBUMZ berkata...

mirul..mirul nak kawen ker?? hihi pandai yer kecik2 dah tempek inai kan..

amboi dia golek2 lak kat ctu.. geram tui tgk dia golek2 camtuuu

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
wakakaka.. montok kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
heh..heh..heh.. letak jgn tak letak k

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
wakakaka.. comel yo..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
wakakakaka... addooii la.. takkan nak kawin plak kot.. lawak je la..

niza berkata...

errkkk..adakah tanda2 tuk mirul dpt adik gegirl lak pasni???cabutttt...

mummy_ayu berkata...

gebunya kaki n tangan mirul....geram nye...geget sikit!

~zuraiwan~ berkata...

hahahha....pakai inai lg mirul..nasib baik x tempek kt muke sekali..kekeke

mamamiera berkata...

slm kenal.. comeynye mirul.. rase nk cubit2 je pipinye n picit2 tgn ngan kakinye yg gebus tu.. blehh..

[-suziey-] berkata...

hahaha..comel banget anak ko rina..geram aku..ekek:D kalko plak tgk gelagat dia..dgn inainye..haha;p

Mas berkata...

Hehehe mirul ni cam aunty mas lah suka pakai kat jari kaki. Inai rani tu mang cepat merah.

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
wohoho.. idak la kot.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
heh..heh..heh.. gebus kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
klu tempek kat muka.. alamat.. habis la

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
salam kenal. heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
lawak kan..aku tgk pun gelihati ko..

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~
emmm... tul tu. inai tu cepat merah.. heh..heh..heh.. blh geng ngan auntie mas la ya

mummYaeesh berkata...

woohoo...comey jerk..ahaks!lawak la diorang..tp pandai lak mirul diam kena pakai inai..mesti lama la tu sbb merah!
seb baik dia ckp tantek, klu dia soh ilangkan tak ke naya!woohoo

Yan berkata...

hamboi pakai inai yer... inai ni cepat nampak eh kak.. pekat jek kalernye

reen berkata...

aduyai mirul...nk gak dia briani..anak saya x nk..tngok pn geli smpai nk tmuntah2..huhuhu...

neezareef berkata...

waaaa abis la merah jari jemari