N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Jun 2009

UlangTahun MamaManja !!

Salam Semua...
Wah.. minggu ni blog cutemiut meriah ngan ucapan khas buat sahabat2 tersayang.. Minggu ni berderet2 plak besdaynya.. so hari ni pun nak wish satu lagi besday blogger ni.. for sure ramai yg dah tahu kot.. hari ni besday dia. Sebab dia ni ada lah pengajur utk contest Father day's tu.. So jom ramai2 kita wish besday kat dia..

"Allah selamatkan kamu.. "
"Allah selamatkan kamu.."
"Allah selamatkan Mamamanja"
"Allah selamatkan kamu.."

semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia.. dan juga berbahagia hingga ke akhir hayat.. Insyallah..

Maaf ya takde hadiah istimewa.. tapi kita nak beri ni kat mamamanja..

Happy Birthday Myspace Comments



heh..heh..heh.. disebabkan pakwe a.k.a hubby mamamanja bomberman.. makanya terima la fire truck ni utk besday mamamanja.. :D harap sudi menerimanya.. :D

p/s: actually kan ada 2 besday utk anak sorang blogger ni yg sambut besday dlm minggu ni gak.. kakaknya pada 24hb hari tu.. dan adik plak pada 27hb.. tapi disebaban ada skit perselisihan, cam tak best la kan nak publishkan kat sini.. apapun happy besday utk kedua2 adik beradik tu.. semoga menjadi anak yg solehah k.. eemmmm nak pos kan hadiah tapi takut tak diterima plak.. :(

apapun.. aku bukan jenis yg berdendam.. yg lepas tu, kira lepas dah.. tak usah dikenang kan..aku dah maaf kan dah apa yg terjadi tu.






6 ulasan:

Mamamanja berkata...

adeh... terharu wehhhh.... siap ada entry khas lagi.
thanks bebanyak cute. ko memang teman yg baik... sumer kengkawan blogger ko akan wat entry khas tuk besdaynya... huhuhu

adiah dia trak bomba erk???? sabo jerk ler...

sekali lagi... thanks. amik nih.... MMMuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
heh..heh..heh... sessuuaaii tak hadiah tu utk mamamanja...jgn maraaaahhhh aaarrrr... :D

mummYaeesh berkata...

yelah...penuh n3 ucapan bday uols!
takpe smoga ingatan uols terhadap diorang tu akan diingati smpai biler2!AMIN

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
insyallah.. sekadar tanda ingatan je tu.

ct rahani berkata...

hepi besday gak utk mamamanja..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
sama bulan ngan ko kan dik..