N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Jun 2009

Selamat Ulangtahun Honeylanz !!

Salam Semua..
Hari ni aku nak wish lagi besday khas utk sorang lagi member blogger aku.. Dia ni pun rajin gak dtg jengah blog aku ni dan juga rajin meninggalkan komen.. seorang yg amat baik. Walaupun kami tak pernah bersua.. tapi rajin gak la ber YM. So jom ramai2 kita wish besday khas utk dia..

" Selamat ulang tahun.."
"Selamat ulang tahun.."
"Selamat ulang tahun Has a.k.a Honeylanz"
" Selamat ulang tahun.."


sorry la Has, kita tak dan nak cilok gambo has.. makanya tempek gambo header je la ya..


Happy Birthday Honeylanz

just wanna to wish happy besday to you..

Semoga dimurahkan rezeki.. dan semoga tercapai segala impian serta bahagia hingga ke akhir hayat..

sorry la ya.. tiada hadiah istimewa utk Has, just tanda ingatan tulus ikhlas dari kami.. :D














17 ulasan:

Gieyana berkata...

Hepi Birthday to Has yer..walaupun x penah visit dier nyer blog...:D
~ ko mmg baik ler cute..:D

Mama-Danish & Sarah berkata...

bertuahnya birthday girl.....special n3 utk has ya... ain pun dah wish kat blog dia tadi..

Nurhayati berkata...

Happy Bday dear Has!!

honeylanz berkata...

ohh rina..tq so much for this lovely n3..terharu nya rasa..mmg jauh dimata tp dekat dihati.. terima kasih lg sekali atas ucapan dr rina & family...i really appreciate it..dan semoga rina berbahagia selalu..

honeylanz berkata...

to Gieyana, ain & yati : tq..tq for da wish ;)

moMmY miMiL berkata...

hepi besday 2 Has..
smoga panjang umur n murah rezki..
x penah singgah blog dia..
pasni bole singgah sat..

[-suziey-] berkata...

bagus la ko rina..buat n3 wish org2..hehe..nnti buat n3 utk aku tau..erkk ape eventnye yek..huhuh..besday dh lps...uwaaaa

ct rahani berkata...

hepi besday gak utk yg empunya badan..

mummYaeesh berkata...

baru sehari tak blogwalking bersepah tertinggal n3 dgn bday mmber2..adoila! anyway happy bday has!

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
heh.,..heh. tanda ingatan je..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
just for tanda ingatan dari kami.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
heh..heh..heh.. just for tanda ingatan dari kami has.. sorry la takde hadiah special... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
singgah.. jgn tak singgah :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eemmmm... buat n3 khas utk ko ya.. ?? emmmm thn dpn plak k..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaessh~
heh..heh..heh.. tertinggal pun still blh catch up kan.. :D