N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Jun 2009

Selamat Ulangtahun Ct Rahani..!!

Salam Semua..

Hari ni aku nak wish besday khas utk dia ni..jom ramai2 kita wish besday pada dia..

"Selamat ulangtahun.."
"Selamat ulangtahun.."
"selamat ulangtahun Ct Rahani.."
"selamat ulang tahun.."


Happy Birthday Myspace Comments

terima la cup cake dari cutemiut khas utk Ct rahani... :D


Semoga tercapai segala impian...
semoga dimurahkan rezeki..
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..
insyallah.

Maaf tiada apa yg nak diberi, just tanda ingatan dari kami..khas utk Ct.. harap sudi menerima seadanya... :D




14 ulasan:

miela77 berkata...

Salam...Rajinnye dia wat wish kat kengkawan...jangan lupa wish kat iela tau pada 08.08.09 nanti...unique number tu...hahaha perasan...ada ke org sudi wish kat aku ha!!!!

Khas Lysha berkata...

happy bday ct rahani.. moga dimurahkan rezeki di pjgkan umur.. ;)

Mrs LVoe berkata...

happy birthday ct :-)

ct rahani berkata...

k.rina.. thanks a lot.. terharu sy akak sudi wat entry spesel nih.. sy hargai sesgt.. mmuahhh.. cyg akak!!! hehehe..

thanks gak pd kengkawan akak yg wish tuh..

reen berkata...

epi besday wt cik puan ct rohani...
moga dpnjngkn umo..murah rzeki&bhgia slalu..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Happy Birthday CT RAHANI!!!

Yan berkata...

owhh dpt cupcake!

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

happy besday yer ct..moga akan bertambah2 rezeki....amin..

mummYaeesh berkata...

happy birthday ct! bagus la uols ni..patutlah ramai follower gitew..

CuTeMiUt78 berkata...

~miela78~
insyallah.. akan kita take note..

CuTeMiUt78 berkata...

~khas lysha ; mrs Lvoe ; reen ; mama qaypo ; mama ayin_fasha ~

thanks sebab sama2 wish besday ct. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ala ct... takde halnya.. sekadar tanda ingatan tulus ikhlas dari akak

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
ha'ah.. jadi la kan... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
heh..heh..heh.. just for kenangan kat sini je.. :D