N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Jun 2009

Hujung Minggu Lagi..!!!

Salam Semua..
AAddddoooooiiiii la.. hari ni aku tak blh nak buat keja langsung.. tenet mengong. Napa ntah dari pagi tadi tak blh nak buka link utk HQ tu.. pastu tak blh nak upload gambo2 kat blog ni.. hampeh sungguh la. Sib baik blh view blog, makanya hari ni keja aku memblogwalking.. blh gitu...hua..hua..hua.. bosan weeiii. Baik tak yah keja hari Sabtu klu cam ni. Emmmm pasal story mory coti2 aku tu.. belum habis tau korang. Akan aku sambung story mory tu.. tgk mood la. Sesempat dan secepatnya aku akan habis kan.. (takut karang korang boring kan.. ) ok, just wanna to wish..
Days - Weekend Myspace Comments


hopefully weekend korang dipenuhi aktiviti2 yg menarik dan ceria2 gitu.. :D




9 ulasan:

honeylanz berkata...

happy weekend rina
has x keje hr ni so ni rileks kt rmh aja. tgk the mask of zorro kt hbo..hehehe

atty's berkata...

happy weekend rina

~zuraiwan~ berkata...

happy weekedend!!!

~~ciklinn~~ berkata...

selamt bercoti rina

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
wow siap tgk zorro lagi ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
happy weekend kty

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
happy weekend

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
selamat daa...

mummYaeesh berkata...

tenet skang mmg hanj!smpai skang ni tgh malam..dlm kul 3 4 pg mesti takleh online!cis