N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Jun 2009

Dah Blk Dah..!!

Salam Semua..
Slamat Hari Isnin.. eemmmm dah Isnin blk kan.. minggu lepas aku kan start keja hari Rabu, jd cam kejap je rasanya dah Isnin blk kan.. coti hari minggu pun rasa cam tak rehat pun. Sibuk ngan rewang la.. itu la.. ini la.. eemmm dan bila dah macm tu, ukt memulakan keja pada hari Isnin adalah amat lambat...nak, nak bila kena angin 'M' tu kan. :D Ok la korang ni kira warm up la utk memulakan tugasan hari Isnin aku. Aku nak buat penutup story mory aku pasal ke Kelantan tu..
Sambungan dari n3 lepas, masa kat pasar Ct Khadijah, aku blh tak ingat langsung nak snap gambo bagai.. masa tu dah kepenatan. Beli la skit keropok2 utk dibawa blk... selebihnya kakak2 ipar aku yg memborong sakan.. pastu masa perjalanan blk tu, kami kan tersangkut kat jem di Kota Bharu hampir 3 jam.. makanya planning utk blk Johor awal nampak gayanya sama je la cam perjalanan masa pergi tu.. penat yg amat.. sebab masing2 tak cukup rehat kan.. perjalanan blk ni lebih byk berenti2.. All driver2 dah penat + mengantuk.. cam keta aku, sib baik aku blh drive jd blh lah cik abg aku rest dan tido. Tapi yg lain2.. terpaksa la menahan kan mata dari mengantuk kan. Ok ni nak publishkan pemandangan masa kat PAKA , Terengganu dekat ngan pelabuhan PETRONAS yg ada api besar cam api obor olimpik tu..
hah.. sorry la korang, gambo tak berapa nak nampak.. klu nampak.. memang cantik. Org 2 yg sekitar ngan kawasan ni mesti tau kan.. Pemandangan malam ni cantik aku tgk.. Ngan segala lampu2nya.. dah macam satu kapal besar gitu.. bayangkan gitu la. Klu korang nak tau, masa kami smpi kat PAKA ni, jam dah menunjukkan kul 2 pagi tau. Budak2 dah terbongkang.. Jalan memang lengang yg amat. Hanya 5 buah keta yg berplat kan Johor masih lagi jalan kat atas jalan raya tu.
Walau camne sekalipun, kami semua selamat sampai kerumah kakak ipar aku kat Moakil pada jam hampir2 10 pagi gak.. jadinya perjalanan kami ke Kelantan tu.. blh dikatakan, perjalanan 24 jam.. 12 jam pergi, 12 jam blk. Ok tamat dah citer pasal g Kelantan tu.. eemmm penat memang penat, tapi seronok. :D
Ok la korang.. nnti aku story mory lagi ya... :D




26 ulasan:

r0ha!Za berkata...

Mmg cantik pn kt area petronas klau mlm2..x puas tgk kn kak

Mrs LVoe berkata...

alaaaaa sha x dpt imagine :-( xpe2 nnt sha google hehehe

De' Sal berkata...

Wah2 datang kelate ya,nape tak bagitau kak sal boleh kita jumpa masa tu akak ada kat kelate gak.lain kali nak datang bagitau ya.

Rumah akak kat kubang kerian, dekat sangatlah dengan kedai menanti tu.

atty's berkata...

kty pun suka area petronas tu ..mmg cantek..tp lama dah tak g..

honeylanz berkata...

mmg sgt cantik. ms 1st tgk dulu mcm x caya kt tanah tumpah negeri ku ada tmpt mcm ni...tp lama dah x lalu situ..blk guna laluan jerangau - jabor

Nurhayati berkata...

kalau amik gambar mmg tak dpat secantik kita tgk live kan.. mmg cantik suka ;)

reen berkata...

best kn dapat g jalan2....pnat pn x pe jnji hati puas..nt jngn lupa wt n3 barang yg diborong sakan tu...

atie berkata...

Selamat hari Isnin Rina....Episod akhirkah ini.Shopping apa kat kelantan dulu....ceritala...

U-jin berkata...

yeye..mmg cantik rasanye tmpt ni...penah pi..

Yan berkata...

perghhh leh melekat punggung klu betul2 perjalan 24jam kak..

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

huhuhu..dgr pon penat deh...

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
ha'ah.. memang cantik sgt.. sayangnya masa snap gambo tu.. tak berapa nampak

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
alahai kesian sha, takpe nnti google k

CuTeMiUt78 berkata...

~de' sal~
lor ya ke.. tak tahu pun akak kat sana.. klu tau, dah info akak dah.. takpe la, lain kali kita jumpa k

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
cantik kan.. kita pun skeee tgk...

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
emm... betul tu, cantik kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
ha'ah betul tu.. klu tgk live.. cantik sgt

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
memang seronok walaupun penat kan.. uish.. tak dan nak ambil gambo brg yg diborong..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
heh..heh..heh.. tak la memborong sakan... setakat beli keropok2 je kak, maklum la keta dh penuh

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
memang cantik yg amat..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
wakakaka... memang melekat jadinya

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
heh..heh..heh..heh

[-suziey-] berkata...

ala syg gambo xclear..mcm jerebu jek..ekeke:D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah tu la.. suasana mlm kan.. tu yg agak kabur tu..

mummYaeesh berkata...

perghhh berasap la montot!woohoo.. mmg cantik pun kat paka tu waktu malam..da ghupe berada di planet lain.. kat sana skang ada shopping mall besar yg baru!hebat paka!

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
ha'ah.. berasap2 montot tau.. memang cantik je viewnya..oh dah ada shopping mall ke.. classs gitu kan