N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Jun 2009

Sesi Menyarung Cicin !!

Salam Semua..

Ok kali ni sesi sarung cicin plak.. heh..heh..heh.. so jom layan kan gambo k

ok ni la tunang anak sedara tu.. Aini namanya.. seorang yg peramah gak la..bakal cikgu cikgi.. lulusan U.. welcome to our family.. !!

Ny dan Uda.. sorang cikgu.. sorang tentera laut..

eemmm.. so masa majlis ni.. aku malas nak story mory byk2..sure korang pun mesti boring baca story mory aku yg tak habis2 tu kan so kita tgk gambo je la ya. Gambo yg menceritakan semuanya.. (yg benornya.. byk sgt gambo tu kan.. malas nak explain satu2..korang tgk.. faham2 je la ya..)
all the barang hantaran.. dari pihak kami dan pihak pompuan.. dari pompuan ijao kaler.. so nice ok.. 9 dulang gak..

ok.. ni sesi menyarung cicin satu cicin risik, yg disarungkan oleh kakak ipar aku yg sulung, cicin tunang disarungkan oleh mak pengantin.. yg bertudung coklat tu.. merangkap kakak ipar aku yg no. 2 (eh...pengantin la plak..)

uda disarungkan cicin oleh abg kepada ny.. kira langkah bendul la ni..

sesi bersalaman.. selepas habis perbincangan.. so tu la yg datang... dari pihak aku.. dan pompuan.. riuh rendah ok..

sesi bergambar bersama makcik2 la plak..

ok.. tamat dah majlis tu.. so lepas je majlis, kami terus bersiap2 kemas untuk meneruskan perjalanan balik plak.. sebelum balik ke Johor, kami singgah dulu ke Kota Bahru, kononnya ala2 nak membeli belah.. smpi je kat Kota Bahru.. jem yg amat. Betul la kata KV klu time coti sekolah ni memang la Kota Bahru tu.. padat ngan org.. kami sangkut kat jem lebih kurang 3 jam tau.. Walau camne pun.. sampai la gak.. kami ke pasar Ct Khadijah yg fames kat Kota Bahru tu.. ok nnti sambung lagi perjalanan balik plak.. :D



























































































































glitter-graphics.com

18 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

welcome welcome.. trigt kisah dulu2

Aleeya berkata...

selamat betunang...:))

r0ha!Za berkata...

aik..lelaki pn sarung cincin jgk ker??

honeylanz berkata...

meriah nye majlis pertunangan ni...

Nurhayati berkata...

cantik la Aini ni.. meriah betul majlis dia.. tahniah buat pasangan.. semoga berakhir ke jinjang pelamin.. ;)

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
heh..heh..heh.. kenangan kan

CuTeMiUt78 berkata...

~aleeya~
heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
ha'ah tu la pasal.. kami pun tak tahu adat sana cenggitu

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
meriah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
memang meriah.. insyallah

reen berkata...

oooo..mcm tu gaya...si abng tu...sian tul..udah le kena lngkah bndul..pas tu...kena lak sarung cicin kt bakal adik ipar laki2 ye....best btul!!

Yan berkata...

jem kat KB jek dah 3 jam.. humang aihh.. macam2..
dah lame tak jejak kaki ke KB.. cewah macamla jejak selalu..

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

aiseh..tetiba teringat zaman dolu2 kita lak...heheheh

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ha'ah gitu la nampak gayanya..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
heh..heh..heh.. cam selalu ke KB la plak

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
hua..hua..hua.. mengimbas kenangan silam

neezareef berkata...

skang musim tul kaler tema ijau nih

mummYaeesh berkata...

hamboiii tunang da macam nak kawin grand nye...
siap ada sarung cincin lelaki lg..woohoo