N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Jun 2009

White Strawberry !!

Salam Semua..
Hari ni hari yg amat bosan aaarr... (yg bebenornya aku masih dlm mood 'M') so tadi kejanya mencheck segala email2 yg perlu direply dari HQ je.. keja lain enggak ada mood nak buat okey... aiiisshhh... bila nak dtg mood ni ya.. sib baik la takde benda report yg urgent.. klu tak ntah bila aku nak siap kan. Dalam pada aku check email tu.. aku terima email pasal strawberry putih ni..




wah.. sungguh sedap kan.. eemmm tapi betul ke ada yg putih ni erk..


eemmmm betul la ada.. tapi kat m'sia ni ada ke.. apa rasa dia kan.. sama tak ngan merah rasanya. Emmm strawberry mkn ngan coklat memang sedap kan.. uishh.. merepek sudah. Kurang pose aku hari ni.. Layan kan je.. :D



32 ulasan:

Mummy Dasy berkata...

aduh laponye..
ngah telan airliur ni tgk strawberry itu..

Luth Textile berkata...

sedapnya kak.. masam ke manis?

honeylanz berkata...

strawberry cokelat mmg sedap!!..heheh..x pernah nampak lg the white one..

ibu_arifa berkata...

sedapnyer..tp rasa lebih 'gairah' nak mkn yg merah dari yg putih cam tu.. hihihi

ikiqzana berkata...

x pernh plak negk strawberry warna merah.. rasa syg plak nk mkn. tapi klu cicah gn coklat mmg sedap...

x sabar nk g cameron jumaat ni... hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
nampak sedap kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~luth textile~
emmm tak tau la ni masam ke manis. tapi tgk.. cam manis gitu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
yup..memang sedapkan.. eemmm sama la kita pun tak pernah nampak lagi.. white strawberry tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu_arifa~
yup betul tu... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
eemmmm betul tu.. yg putih tu.. tak pernah nampak... tapi yg merah tu.. sungguh sedap kan..

masviona berkata...

kat cameron highland ada kak yg putih gitu saya pernah nmpk tp saya ingt yg jenis tuh yg belom masak lagi....huhuhu

moMmY miMiL berkata...

vah..vah..vah..
shedapppnyee..

masviona, kt cameron highland ade ek? must go nih..ekekekek..

Dee berkata...

x suka strawberi..tp nti zana gi cameron nk soh dia tgk ada ke yg putih tu..

Nurhayati berkata...

cantik kombinasi kaler merah dan putih.. uish makan ngan cekelat sedapnyeeeerrrr

J@J@ / Bini The Rock berkata...

cantekkkkk kan kaler putih tu....
harmoni je tengok...
tp tak tau ler..msm ke manis...

oo..ye ke stobery + ceklat = sedappp??

sya blom try lagi!!

mummy_ayu berkata...

ingatkan tetipi, sekali ada gambar atas pokok..macam tak caya je.

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
oh ya ke.. eemmm tapi kebanyakan mesti ada kat cameroon kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
emmmm ye lah kot ada kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
heh..heh..heh.. tak suka ya.. kita skeee

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
emmmm... cantik kan.. memang sedap gitu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
emmm... cantik kan.. memang sedap.. masam2 manis gitu rasanya..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
hah tu la... mula tgk cam tak caya gitu..

eya berkata...

kalo ade kat mesia ni,nak gak rase..

ct rahani berkata...

dapnya kak.. seb baik x preggy.. klu x konpom suh akak carikan.. sape suh tunjuk.. ekekeke...

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
eemmm... tu la, tak pasti la plak kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
hik..hik..hik.. iyo la tu.. addoooiii la mana nak cari dik.. :D

pu3 balqis berkata...

wah.. da tak upa strawber da ghupanya..
agak plek.. tapi cambest ja..
huhu... nak..!

Tukang cerita berkata...

sy suka strawbr...tp, manis ker yg warna putih tu kak?

Yan berkata...

laa akak pose ke??? ni apesal tetibe cite strawberi ni??
yan tak minat sgt... sedap ke? mashammmm

CuTeMiUt78 berkata...

~pu3 balqis~
bentuk stilll cam strawberry kan.. tapi lain kaler je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
emmm.. ntah tak tau la manis ke tak.. tak pernah rasa pun.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
emmm... saja je tu.. skeee tgk strawberi tu.. cantik je..