N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Jun 2009

Kira Duit Syiling!!

Salam Semua..
Eemmmm.. tajuk tak hingat punya.. actuallykan aku nak ajak korang join contest ni..
TEKA BERAPA NILAI RM DUIT SYILING2 Seperti yg dlm gambo kat bawah ni..


actually contest ni dari blog Sis Dayen
Tempoh contest ni adalah bermula dari : 24 Jun 2009 - 30 JUN 2009
Masa nya hingga : 10pm

Keputusannya akan keluar pada : 1 July 2009
Hadiahnya adalah : Top Up
Digi / Celcom / Maxis
yg bernilai RM 20

so setiap contest sudah semestinya ada syarat2 kan.. klu korang nak join sila tgk syaratnya dulu baru join ok. Senang je syarat2nya..
1- Kena la jd followers oricurly
2- Kena buat special n3 utk contest ni kat blog korang dan juga kena sertakan sekali gambo syiling contest tu kat dlm n3 korang tu ya, pastikan korang mention dan link ke www.oricurly.blogspot.com. (no link back will be disqualified. Harap maklun)
3- So bila dah memenuhi syarat yg dua tu.. makanya korang dah blh la teka berapa nilai RM duit syiling2 tu.. dgn klik kat ruang 'LINK TO POST' dan jgn lupa tinggalkan jejak sperti
EMAIL ; NAMA ; BLOG KORANG

utk keterangan lebih terang dan lebih lanjut korang blh klik sini

so jom ramai2 kita memeriah kan contes ni.. menang ke kalah, tu belakang kira.. janji kita enjoy !! :D

Sticky Mode ya.. n3 baru.. rerajin la scroll kebawah.. bawah..bawah.. lagi.. :D


29 ulasan:

mamadanish78 berkata...

mcm2 contest kat blog sekarang ni...hehheeee..
rajin tak rajin je la...nak joint kan...?
ok...good luck yeeeeeeeee...

~Eila @ Along~ berkata...

wahh..rajin la wak ni rina..hehe...eila skang bz sikit dah tak dpt ngak mengadap blog selalu..

mummYaeesh berkata...

sbb bz skang ni...tak dpt nak kira lagi..hiks..tp klu smpat teringin gak nak cuba luck!jap nak p jupe bomoh!hiks

moMmY miMiL berkata...

aduhh!!
mmg byk sgt contest skrg nih..
kalu ikut ati, mmg nk join seme..
tp apakn daya, ms tu sntiase mencemburui aku..hihihi..
kalu free sok, bole la join..harap2
aku dpt mimpi la mlm nih..hehehe..

~zuraiwan~ berkata...

gud luck...ringkas je komen aku..keke

CuTeMiUt78 berkata...

~mamadanish78~
yup betul tu.. eemmm just saja2 je join kan.. kot la blh menang.. heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
heh..heh..heh.. saja je eila.. mana tau.. blh menang kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyaeesh~
walllaaa.. siap nak jumpa bomoh lagi tu.. dah kira bersemangat nak join la tu kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
heh..heh..heh.. oh nak tunggu dpt alamat dari mimpi dulu ya.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
thank.. takpe.. pendek pun asal komen kan.. :D

JIVEBUMZ berkata...

mak aiii surender kak..payah nau nk teka kalo camni :)

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
wakakakaka... belum kira dah ngaku kalah ya dik.. emm takpe.. just 4 fun kan.. :D

reen berkata...

abis je demam tag&award..muncul lak..cntst mngontest...huhuhu..glemer weh..baik ati tul blogger2 skunk ek...
jenuh wooo nk kira kak oi...

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. meriah kan dunia blogging ni..

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

kekekek..menarik gak contest ni yer..kira duit..

ct rahani berkata...

macam2 contest skrg nih.. tu yg rasa meriah tuh.. hehehe..

anyway.. gud luck yer kak.. mana tau leh dpt kedit free.. ekekeke..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
hah tu la.. lain dari yg lain kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
kekekeke... kot la menang kan...

zino berkata...

sila kan silakan....hehe

ikiqzana berkata...

tang syarat tu yg maleh nk buat tu... agak2 nyer bapa la duit syiling tu ye....

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
heh...heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
heh..heh..heh.. tak berapa pasti.. plak.. main teka secara rambang je.. :D

Dee berkata...

kalo ada mood mengira nti baru join..hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
kot la menangkan..

prebetsabu berkata...

adoii naik juling bijik mata nak bilang.....

sapa ada jawapan bocor?
haha

Mak Su berkata...

maksu mmg lemah bab teka-teka ni..... tapi didoakan utk sesiapa yg menerai tu, selamat berjaya :)

caiyuk caiyuk

CuTeMiUt78 berkata...

~prebetsabu~
wallllaaa siap nak jawapan bocor..

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
doa2 kan la kita menang k.. sebab kita pun join gak.. kot la berkat doa mak su kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ to all~
cutemiut kalah lagi dl contest ni.. mungkin takde rezeki kot..