N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Jun 2009

Cutenya !!

Salam Semua..

Semalam kebizian melanda... tak dan nak hapdet bagai.. n3 pasal besday Ct tu pun auto publish je.. okies hari ni nak publish kan gambo baby tido... so sweet ok. Aku dpt email ni.. skkkkee aku tgk.. so ni aku nak kongsi ngan korang..

sweet je kan.. macam2 gaya tidonya.. budak2 kecik tido memang tenang je tgk kan.. oppsss ni bukan gambi Mirul tau.. tak sure baby ni baby betul ke tak..sebab cenonit sgt.. omputih ni kan macam2.. diaorg skeee buat bentuk2 yg menyerupai org.. aku byk terima email cenggini.. kita ingatkan betul2 org.. rupanya bukan org.,. just patung je.. tapi yg ni aku tak pasti sama ada baby betul ke tak.. :D



12 ulasan:

CatlinaFly berkata...

kak..terima kasih atas vote mu ittew..(aisey bila nak gader2 ni!)yang kat jepun dah jumpe..yang kat BP lum jumpe2!heheh :)

neezareef berkata...

omputeh ni mmg ade je idea diorg

ibu_arifa berkata...

yer lah..tp kalo betul..susah nih nk dapat tangkap gambo2 cam ni.. nk tunggu derang tido lg..nk set pose lg..

Gieyana berkata...

Cute
~ Gambar bb tido tue betui..cuma background tu jer di editkan rasanya..kalau x susah woo bb nk tido gitu...aperpon mmg cute tgk aksi diaorg..:D

niza berkata...

mg cute sgt2!!!l

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

kui..kui..kui..mmg tomey bangat..mcm2 aksi leh tgk tu...

moMmY miMiL berkata...

mmg cute banget..
dorang ni mmg byk idea..
lg satu gambo baby yg kt bunga2 tuh..
lg comey gilerr..hehe..

~zuraiwan~ berkata...

cutemiut la tgk bb tu titon...tonggek2 lg...hmmm buat hati ni meronta2 nk bb...kekeke

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

mmg TIYUT kan?

ct rahani berkata...

mmg cute sgt...:D

[-suziey-] berkata...

ehem..tingin nk baby lagi ke..dh bole dh..sian mirul main sorang2..ekeke:D

mummYaeesh berkata...

rasa nak sepak sorang2..ahaks