N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Jun 2009

Hantaran la plak..!!


Salam Semua..
Heh..heh..heh..heh.. ada yg tertunggu2 ke sambungan n3 aku pasal coti2 tu.. (ceh...ceh..perasan la jap kan..) okies ni aku sambung lagi stroy mory aku tu.. so pas hampa tak dan nak membeli bunga tu.. aku terus msg kakak ipar aku yg sorang lagi.. mesti korang tertanya2 kan.. buat pe la aku cari bunga malam2.. actually bunga tu kakak ipar aku nak buat sirih junjung daa...dia telah ditugaskan utk membuat sirih junjung.. .jd dia telah memesan kat aku utk cari bunga.. (uish.. siap ada sirih junjung bagai kan..pelik tak korang.. :D ) aku beritahu dia.. kami tak dan nak cari bunga seperti yg dia kehendaki.. so aku minta jasa baik dia.. utk beli je kat tmpt dia atau guna la bunga2 yg sedia ada..janji cantik dan menarik.. so settle satu keja.. dan mlm tu gak aku siapkan la tugasan aku.. uishh.. pekebenda siap ada tugasan bagai kan.. hah.. korang nak tau apa tugasan aku.. aku kena buat ni ha..

kotak2 hantaran.. heh..heh..heh..ada yg rasa pelik ke.. ??
actually kan aku coti2 selama 2 hari tu adalah kerana urusan mengiringi anak sedara cik abg aku bertunang dan tunangnya tu nun jauh di Kelantan tu..tu la sebabnya aku coti2 dan sibuk sesangat minggu lepas kerana ni la..

dlm ramai2 kakak ipar aku ni.. kebanyakkannya la semua tangan kayu.. uish jahat aku kan.. kata kakak ipar aku tangan kayu.. diaorang tak berapa nak reti utk gubah2 segala barang hantaran ni makanya tak pasal2 aku la jd mangsa dera..eh tak.. jadi bidan terjun.. utk gubah segalanya (teringat masa aku tunang n kawin dulu.. semua aku gak yg gubah sendri) klu ikutkan aku senang je kan pakai kotak2 ni je tak yah byk songeh lagipun perjalanan jauh tu beb.. mau smpi sana nnti dah tak rupa hantaran kan.. so semua setuju tapi still la bab2 menghias kat kotak tu.. aku yg kena buat nasib baik hanya 4 kotak + 1 kotak kek je yg aku kena hiaskan.. klu byk.. haru gak la.. sebab masa amat la terhad tau.. (disebabkan last minit kakak ipar aku minta buatkan..) Aku just buat simple2 je.. tapi kakak2 ipar aku semua kata.. very la cantik.. (ya ke cantik.. ke nak ambil hati je kot...walaupun yg bebenornya pada pandangan aku biasa2 je.. :D)

so ni la hasil sentuhan tangan kayu aku.. (aku ni pun tak berapa nak kreatif sgt bab2 ni.. just aku buat ikut apa yg diaorg nak je.. simple tapi menarik.. ) so tu la hasil nya.. jom tgk apa barang hantarannya..

sejadah..

telekung sulam

Kain ela..pink kaler okey..

Tuala

eemmm.. all in pink kan.. renda pun pink.. bunga kat kotak tu pun pink.. :D sebab mengikut kata kakak ipar aku tu.. tunang anak sedara ni.. peminat pink (eemmm betul ke Ny..uish.. jgn tak tahu tunang anak sedara cik abg aku tu.. rasanya baca gak blog ni..)ooppss.. skali aku terlupa la plak.. nak snap kan gambo kek tu.. ala kek biasa je..tapi kira sedap la kan.. :D
ok.. tu la yg aku kena buat..so nanti aku story mory plak tentang bermulanya perjalanan kami ke Kelantan tu pada hari Ahad malam.... jadi kena la sambung lagi story mory aku ni.. :D jgn marah aaarr.... tuunnnggguuuu...!!!






15 ulasan:

Gieyana berkata...

pandai gak ko buat hantaran erk..aku pon suka kalau bab2 hntaran ni..

niza berkata...

fuyohhh...serba serbi pink...tp tgn kayu2 tu pun kak...menjadi gak tuh...cantek...

honeylanz berkata...

creative la. ringkas tp cantik ;)

JIVEBUMZ berkata...

senang kan kak taruk jer dalam kotak tu! habes cite settle.. hihi kalo taruk dalam dulang tu karang goyang sana goyang cni almaklum la tunang ngn orang jauh..hiks

~zuraiwan~ berkata...

pink gitewww...saya sukerrr....suka ek buat hntran ni...saya bab mls je..

Nurhayati berkata...

suka tengok hantaran2 ni mengimbau kenangan lama hihi.. yang pastinye kaler pink tu wat menarik mata ni tengok.. i lioke Pinky ;)

U-jin berkata...

comei...pink..i like........

atie berkata...

Cantik aje kalau pink colour....ahaks,cepat sambung cerita rina...tak sabar dah nih...hihi

Mamamanja berkata...

guna kotak lagi senang. nak2 perjalanan jauh. aku kawin dulu pun hantaran sumer lam kotak. gubah kotak lagi senang dari gubah barang hantaran hehehehe. bangga siut kotak hantaran gubah sendiri

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

pandai yer Rina..lebih senang boh dlm kotak tue..x yah pening kepala nk design2 kan..simple...& cantik..yg penting pink kalerrrr...

IdaShah berkata...

senang pakai kotak
simple je kan

mama double A berkata...

mmgkan klu jodoh jauh, harusla hantarannya dlm kotak tu senang sket
klu gubah gambo gajah ke keris ke ... x ke sampai dah jadik cekodok keh3

pepun tahniah atas kekreatifan kak cute

senangla nak menantu nnt hehe

[-suziey-] berkata...

waaaaa tantekk!!!pinkishhhh:p

Yan berkata...

skang hantaran pakai kotak jek senang...

mummYaeesh berkata...

simple but nice!yelah klu da jauh ni mmg campak2 dlm kotak jerk la jawabnye..woohoo