N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Jun 2009

Besonya Bear !!

Salam Semua..


Eemmmm sebelum terlupa kan.. ni nak publishkan satu award yg amat2 la cutest.. award teddy bear dari Mama Aqish.



Mama Aqish received award ni dan nak berkongsi ngan semua nama2 yg disenaraikan.. so tgk nama cutemiut pun tersenarai.. wallaaa... so nice kan Mama Aqish ni sebab sudi berkongsi ngan kita. Terima kasih ya Mama Aqish. Mmmmuuuaaahhhh... !!!


Okies, korang mesti nak gak.. so aku nak panjangkan award ni pada semua 132 followers cutemiut tersayang.. sila la ambil ya.. don't shy2 cat.. :D.






12 ulasan:

reen berkata...

nak gak!!!nak gak!!!!:)

Mrs LVoe berkata...

besar yea bear tu. leh buat bantal peluk ;-)

miela77 berkata...

pas kat iela gak...kiutnyerrr....

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ambios yo.. jgn malu2 aarr.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
ha'ah kan.. beso lagi bear dari mirul.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
sila2 ambil.. :D

U-jin berkata...

nak ler tedy bear nih

ct rahani berkata...

mmg beso bear nih.. hikhikk.. akak klu nk tambah award amik la kt blog sy.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
sila ambil jgn malu2 ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
wakakakaka... oh ada award lagi ya.. okies nnti akak ambil k

honeylanz berkata...

sedap ni kalu ada bear sebesar ni//tp mcm seriau lak tgk tgh mlm..hehehe

Yan berkata...

igt td akak dapat bear bosa.. hehe


by the way tenkius bebeh