N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Jun 2009

Daddy Dearest Contest !!

Salam Semua..

Alhamdulilah sesangat Mirul n Ayah terpilih utk Father's day Contest kat blog Mama Tisya tu.. tadi aku baru je tgk blog mama Tisya tu..hanya 146 peserta yg memenuhi syarat.. wah.. ramai tu.. skali tgk gambo Mirul n Ayahnya ada tersenarai.. syukur.. sekarang ni tgh tunggu keputusan juri la plak.. ok kali ni aku nak join lagi contest berkenaan father's day gak.. (emmm bukan apa.. saja suka memeriahkan lagi contest2 dan beri support pada blogger serta menambah kenalan lagi..) kali ni aku join contest dari blog Isabelle Frankly.. berkenaan father's day gak.. konsep yg lebih kurang ngan mama Tisya cuma berlainan tajuk skit..

actually aku pun dpt tahu pasal contest ni dari salah sorang blogger gak.. so bila aku klik kat blog dia, cam tertarik je nak join.. syarat utk join senang je..ni aku copy n paste kan dari blog Isabelle
How to participate?
Just follow the steps below and the prizes could be yours
!
1. Add Isabelle...frankly in your blogroll@bloglist and become my follower.
okies.. dah pun jd follower dia dan dah list blog link kat cutemiut78link.blogspot.com

2. Write a short entry in your blog about this contest (it could be in Bahasa Melayu or English - up to you) and put up the Daddy's Dearest banner (above).
ok.. kena buat short n3 berkenaan contest ni.. aku nak buat dlm BM sebab senang la kan nak susun ayat.. karang klu aku buat in English.. bertabur plak ayat2 tu.. heh..heh..heh.. ok khas utk ayah Mirul a.k.a suami tercinta, Mohammad Rizal .. semoga menjadi ayah yg baik.. menjadi contoh teladan yg baik kepada anak2 kita.. menjadi ketua keluarga yg dpt membimbing keluarga utk lebih sempurna.. eemmmm tu je kot.. banner seperti yg kat atas tu k


3. Upload a creative/dramatic photo of the father with son/daughter and explain why do you think your picture is unique.

yup.. aku rasa gambo ni very best part antara ayah n anak.. see lebih kurang sama je kan gaya mereka berdua..aku suka sgt tgk kedua2 hero kesayangan ku ni.. gambo ni terselah sifat kebapaan pada cik abg aku tu..nampak je cam garang.. tapi dia seorang yg penyayang.. dlm setengah hal.. memang dia byk bertegas ngan kami anak beranak.. tapi tu utk kebaikan bersama gak.. dia memang betul2 sayang pada anak dia yg satu tu.. dan antara mereka memang banyak persamaan.. aku cukup bahagia tgk mereka berdua ni..


4. Include a link back to this blog and this contest in the entry.
This blog - http://thesnowwybear.blogspot.com/



5. Tell me about your entry by leaving a comment here with the link to the entry.
*The prize would be something special for the moms (as I believe only moms will spend time to do this...hahaha*
Terms and conditions
This contest is only opened to Malaysian bloggers only.
The contest starts on 1st June 2009 and ends on 19th June 2009.
You must put the required links in your entry. Else, it will be disqualified without notice.
Winners will be selected based on the most creative pix that resemble daddy-child closeness.
Judge’s decision is final and no correspondence will be entertained.
Winners will be announced in this blog and will also be contacted via email.
Come on, spread the words and good luck!


ok.. tu dia tentang contest ni.. memang byk contest kan sekarang ni..harap2 Mirul n ayahnya terpilih lagi hendaknya.. insyallah. So kepada yg nak join, jom la kita memeriah kan contest ni.. contest ni berlangsung hingga 19 June.. so masih sempat la kan... pada yg nak join tu..just for fun!!

p/s: ni stiky mode tau.. n3 ni akan berada disini hingga la tamat tarikh contest ni..utk n3 terbaru.. scrooll ke bawah2. :D


37 ulasan:

JIVEBUMZ berkata...

wah akak nie hebat la!! suke masuk kontest yer kak.. gud luck kak mudah2an kali nie akak berjaya tau!! :)

~zuraiwan~ berkata...

syok nuh...dpt join contest...kita lak x leh nk join lg...slmt bjaya ek..

KV berkata...

rajin ko masuk contest2 ni. Takpe, suka2 mana tau menang kan.

[-suziey-] berkata...

yeayy nk masuk jgk..good luck ok :)

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

Wahh...masuk contest lagi..kita malas la wak..
Nyway i Wish u Luck key...

nenekrock berkata...

alahaiii sweetnyaaaa daddy dgn son mcm tuuuuu..sama aje gaya depa =D

Dee berkata...

god luck ye..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Best of LUCK yer!!!

Mamamanja berkata...

semangat...
contest kat blog MM xnak join ker?

mamazana berkata...

jom kite bercontest!!! gud luck rina!!!

U-jin berkata...

chubby betui mirul...jalan sama2 ayah ye..

zino berkata...

semuga menang dan dapat hadiah besar hehe

mummYaeesh berkata...

weols pun nak masuk gakkkkk!woohoo

Yan berkata...

erm dalam pertimbangan nak masuk ke idak.. hehehe.. tgk2 kang last minit baru kuar entrinye.. hehee

ct rahani berkata...

gud luck kak..

niza berkata...

gud luck mirul!!!!

mama double A berkata...

cayok3!

CuTeMiUt78 berkata...

~JIVEBUMZ~
saja dik.. memeriahkan contest

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
saja memeriahkan contest kan.. heh..heh..heh.. takpe, lain kali blh join

CuTeMiUt78 berkata...

~ KV~
ha'ah.. saja2 suka masuk.. mana tau kan ada luck.. doa2 kan la ya

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
jom masuk.. kita memeriah kan lagi contest..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
heh..heh..heh.. just 4 fun.. wish we luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~nenek rock~
ha'ah kan.. akak pun suka tgk

CuTeMiUt78 berkata...

~ dee & mamaqaypo~
insyallah, doa2 kan la ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
memang pun.. dah join dah.. contest kat blog MM tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamazana~
jom.. thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
insyallah mana tau ada rezeki nak menang hadiah besar kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
jom masuk.. memeriahkan lagi.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
yg last minit tu la yg betul2 jadi kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ ct rahani & niza~
insyallah.. doa2 kan la ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mama double A~
heh..heh..heh..

Nana berkata...

hehe..style pic ni mcm gamba ngan ayah dia la..
tp kat contest yg mamatisya buat.anyway good luck..

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
heh..heh..heh.. sama lor

niza berkata...

all the best!!!

aNIe berkata...

Cutemiut ni rajin buat contestlah...

semoga berjaya...

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~
heh..heh..heh.. buan kita yg buat contest kak..kita join je.. :D