N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Jun 2009

Hari Terkahir Mengundi..

Salam Semua..

Oh..oh.. hari ni kebizian melanda... eemmm hari dah 2 June 2009 kan.. makanya hari ni adalah hari akhir undian utk contest toddlers supermodel tu.. ish..tak sabo nak tau.. sapa la pemenangnya kan.. walau pun rasa cam blh agak tau.. sapa yg akan menang... (eemmmm agak2 Mirul tersenarai utk menang tak.. ) kita tunggu keputusannya esok dari Mama Aqish k.. eemmmm ni masih ada lagi masa utk sesapa yg belum vote Mirul utk contest ni.. undian akan berakhir malam ni.. so kepada sesapa yg belum vote mirul... blh taipkan
TSMC_vote_03
utk mirul dan klik kat sini

so cepat2.... undian akan ditutup pada 11:59 mlm ni... :D

p/s: terima kasih yg undi Mirul, menang ke kalah aku tetap hargai undian korang.. dan kepada yg telah mengundi Mirul, nantikan suprise dari cutemiut yg berupa cenderahati penghargaan ya...









1 ulasan:

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Dah NGONDI.. :D