N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Jun 2009

Layan Video Mirul lagi !!

Salam Semua..
Hua..hua..hua.. ni nak publishkan sambungan video Mirul melipat kain tadi..

video

hah.. tgk la.. apa dah jadi.. bukan nya melipat kain. Dah rupa apa plak tu.. hik..hik..hik..
Actually kan, kejadian ni malam tadi punya citer.. sepupu dia yg selalu duk main ngan dia tu, dah tido maklum la nak sekolah kan.. jd nya tido awal la. Si Mirul ni plak pada mulanya dia ok je duk main sorang2.. aku biarkan je la, sambil aku melipat kain, sambil layan astro. Sekali ntah camne.. dia sibuk nak tlg aku lipat kain.. tapi tu la jadinya.. Habis semua kain2 yg aku dah lipat, di punggah blk.. geram pun ada. Tapi bila tgk aksi2 dia tu... tak jadi nak marah dah.. hai la anak.. macam2 hal kan.. :D




17 ulasan:

Nurhayati berkata...

lipat kain style Mirul yer.. sangat rajin menolong orang bujang ni.. hihih gud boy Mirul!!

Dee berkata...

mcm anak2 dee gak..baguslah train dia awal2 rina..sok2 dh besar leh tlg rina lak..

reen berkata...

hahaha..lbih kurang anak sy je..pnat2 kita lipat dia lak yg wt kecah..huhuhu...

atty's berkata...

untung sapa dpt mirul jadik laki nie

U-jin berkata...

hehe mirull lipat ke kelipat...haha..mcm2 ler mirul ni...

[-suziey-] berkata...

hahhaa..tomei je mirul..cam aQeel gk..ye ye nk lipat kain tuh..abis berterabur:p

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
heh..heh..heh.. bukan menolong.. menyepah lagi ada..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
heh..heh..heh.. ni duk tolong sepahkan lagi ada la..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
emmm.. tu la

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
wakakakaka.. yolah tu

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
heh..heh..heh..heh.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
budak2kan.. memang suka cenggitu..

~~ciklinn~~ berkata...

ngeh ngeh ngeh sgt2 cutee okeyyy...meh lipat kain ciklinn yg meninbum tu lak ...

mummYaeesh berkata...

adeh..awat weols nak play dia kata tis video not available??huk3

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
kah..kah..kah... sedangkan sebakul yg kat umah tu... habis dia nak duk sepahkan... nak tlg ciklinn la plak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
lor ya ke.. eemmm takpe, cuba lagi ya :D

Yan berkata...

aik... aritu yan takde komen kat sini ke?? rase cam seme entri akak yan dah komen.. aiyooooooo

tape la taip balik..
Qispun same.. dia ske kumbahkan ape yg dah berlipat.. klu terap kain tu.. kalu bleh dia nak capai nak sepahkan baju yg dah berlipat tuh..
dia cam dengki ke ape tak taula.. bile tgk benda2 yg bersusun.. sebab abbi dia penah test.. susun menan2 dia satu tempat smpai tinggi.. nanti dia datang sepahkan.. then dia blah p tempat lain..