N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Jun 2009

FATHER'S DAY CONTEST !!

Salam Semua...
** latest edit.. keputusan utk contest ni dah pun diumumkan.. dan dah tau dah sapa yg menang.. takpe la, takde rezeki Mirul n ayah kan.. lain kali join lagi.. tahniah kepada pemenang.. **
Waduh..waduh.. aku hampir2 kelupaan tentang satu contest utk FATHER'S DAY CONTEST ..anjuran dari mamatisya..
tadi bila check2 kat shoutbox tu.. terbaca pasal msg mama tisya mengatakan contest tu akan berakhir pada 10 June jam 2pm.. tgk kat kalendar.. ooppsss hari da... wah.. makanya aku pun duk selongkar la.. gambo2 mirul n ayah dia yg ada dlm simpanan aku.. alamak.. tak byk gambo Mirul ngan ayah la plak... demi utk memeriahkan contest ni.. makanya hanya gambo ni yg terbaik aku rasa di mata ku la.. utk menjoinkan Mirul sekali lagi dlm contest ni..

alamak bila di uploadkan kat sini... agak blurr22 la plak gambo ni.. (ishh.. camne ya.. harap2 mama tisya sudi la menerima ya ) utk join contest mesti la ada syarat2nya kan...
so ni aku copy n pastekan syarat2 dari blog mama tisya..

Seperti biasa, setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi. Syarat2nya adalah seperti berikut:

1. Add blog MamaTisya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER MamaTisya serta upload FATHER'S DAY CONTEST as a banner di blog anda. - ok mama tisya dah add kan kat blog list kita di cutemiutlink78.blogspot.com

2. Buat entry khas ngan tajuk FATHER'S DAY CONTEST & upload gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2.
Sertakn perkara2 berikut:
Nama ayah & anak
Nama Ayah : MOHAMMAD RIZAL
Nama Anak : MOHAMMAD AMIRUL HISHAM
Umur anak (tiada had umur )
Umur anak : 2 TAHUN 2 BULAN
citer la skit psl gmbr yg dipilih dan dh ada plan ke nk celebrates kt mn?(kalo ada, sila nyatakan)(P/s: hanya 1 gambar shj tp jika anda mempunyai ank lebih dr seorang so bole ltk lebih means kalo ank 2 org so 2gmbr dan seterus...dan bole juga dlm 1 gmbr ngan 2 ank skaligus..cthnye kalo ada bb kembar ke, ada ank 5 ke...camtu la maksudnya)
emmm... okies nak kena citer kan pasal gambo tu kan.. actually gambo ni masa kami kat Perak, dan aku rasa ni la gambo terbaik wajah2 kesayangan aku.. hero aku.. dan gambo ni nampak kasih sayang seorang ayah n anaknya.. (gambo lain pun lebih kurang gak.. cuma view kurang skit la.. ) Mirul memang byk kearah ayahnya.. dan banyak gak persamaan Mirul n ayahnya. Mirul pun lebih rapat ngan ayah nya.. walau camne pun.. mereka berdua ni la buah hati aku.. :D ok thn ni kami takde la nak plan utk celebrate kemana.. mungkin just masak2 n makan kat umah je... :D

3.Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke MamaTisya(no link back will be disqualified).Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.
ok.. dah siap.. dah tinggalkam komennya..


4. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg menarik & melambangkn kasih syg seorang ayah kepada anak.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 2 pemenang akn dipilih iaitu
ayah & anaklelaki
ayah & anakperempuan


5. Hadiah utk pemenang adalah something from PIERRE CARDIN**jika rmi yg join contest ni...mayb ada adiah saguhati...so tguuuuuu......
so pd kwn2 boleh la mula snap gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2 utk joinFATHER'S DAY CONTEST
tkpyh susah2 nk kena jwb soklan & wt sloganjust upload gmbr shj...mudah knjom rmi2 join ....
P/s: pd kwn2 yg blum kawin or masih blum ada anakjgn sedih2 ye cz tk dpt join contest ni...nanti ada contest lain utk korang.... so tgu ye...(mcm byk je contest aku nk wt kn...ehheheheheh)
hah.. tu dia.. pesanan dari penganjur contest... emmm.. harap2 dpt la utk join ya mama tisya.. menang ke kalah ke.. saja utk memeriahkan contest... :D



10 ulasan:

Gieyana berkata...

All the best yer..kita nie 50/50 nk ker x? rasa tak ler kot!wakakaka..

Dee berkata...

good luck ye!!

honeylanz berkata...

gud luck to mirul n daddy ;)

[-suziey-] berkata...

weehooo..good luck mirul n daddy :p

miela77 berkata...

salam...moga berjaya...kengkadang yg last mini tu yg menjadi...iela pun last minit gak...moga2 kita antara pemenangnya ye..

ct rahani berkata...

gud luck kak...

u-jin berkata...

GUD LUCK MIRUL N dady..

Yan berkata...

good luck jugak dari kite n Qis..

Tukang cerita berkata...

Gudlak..
rajin yer akak...
:)

mummYaeesh berkata...

takpe rina ..yg penting semangat kesukanan tu perlu ada!woohoo