N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Jun 2009

Eh..!! Award La Plak!!

Salam Semua..
Hari ni aku terlambat skit g ofc.. sebabnya Mirul la ni.. (oh.. dan dan la salahkan anak la plak.. :D ) actually pagi tadi, masa aku dah nak keluar rumah dia masih terpejam lagi matanya. Sekali dah masuk keta.. blh plak dia bgn kata nak naik dut..dut.. (moto ayah dia) ish, klu dah naik moto, alamatnya kenalah pusing2 kan dia dulu, baru kami blh gerak g keja. Ngada2 plak dia pagi ni.. sudahnya aku smpi ofc lagi 1 minit kul 8.30 tau. Sib baik sempat slot.. klu tak, kena la g sign kat bos. Sabar je la kan.
Ok la korang.. hari ni aku nak hias umah aku ni.. karang klu duk bertapa kat draft mau jadi pekasam plak kan. So ni aku nak publishkan award2 yg aku terima..
1St award


Award khas dari Yan.. aku terima award ni sebab aku ada join contest wajah seiras kat blog dia.. nice award ni kan.. mekacih ya Yan. Walaupun tak menang, tapi aku berpuas hati sebab terpilih gak.. dan Yan bermurah hati utk memberi award ni kepada semua peserta.. :D
******************************
2nd award




dari mamazana.. so sweet tau.. aku terima sekali 2 tu dari mamazana. Actually aku pun baru je kenal ngan mamazana ni.. dan dia pun bermurah hati nak beri award2 ni kepada all followers dia..so as a followers dia aku terima la kan.. mekacih mamazana sebab sudi kongsikan award ni kat kita. So nice.. :D
eemmmm sapa nak award ni.. sila angkat tangan.. :D. Aku pun dengan bebesar hatinya nak beri 2 award tu pada korang2 yg sudi nak terima..dan kepada sesapa yg belum ada award ni.. sila ambil jgn malu2.. :D. Love U all..!! MMMMMuuuaaaaaahhhh... !! :D






17 ulasan:

Gieyana berkata...

wei...joint contest dpt award...baguih22..tahniah yer...

[-suziey-] berkata...

waabaguih la ang rina..cepat dan pantas tepek aaward..aku pnye award berlambak dh tu..adeiiii

moMmY miMiL berkata...

wahh!
byknye award..
cantek2 belaka..
kita nk la rina..
nk wat perhiasan kt wall blog nih..
ahaks!

atty's berkata...

mirul nak ikut mama g opis yeh..

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

alamak!!! kita lupa lak tempek award dari yan tu..hu.hu.hu..seb baik tgk kat sini.idak compom lupa terus..

U-jin berkata...

makin glamor lar si mirul ni...lps ni leh jadi model...

Yan berkata...

yeahhh akak dah tepek.. maceh sudi amik award n tepek.. dan juga maceh join contest kite..

mummYaeesh berkata...

hamboiii bersusun award!org glamer..byk ler award kan..woohoo

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
heh...heh..heh.. tanda penghargaan tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. takut karang jd pekasam plak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
sila2 ambil.. jgn malu2 ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ha'ah.. hangin kus kus dia dah mai kak.. ngades je lebih.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
hah...hah..hah.. tempek..jgn tak tempek yo..

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
heh..heh..heh.. model bam bam..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
sama2 yan.. buat la contest lagi.. insyallah akak join lagi..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
heh..heh..heh.. glamer apanya.. biasa2 je.. :D

Yan berkata...

contest lg??? contest yg sedia ada pun tak terpos lg adiahnye.. hahahaha...