N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Jun 2009

Happy Besday & Anniversary !!

Salam Semua..
Emmm.. bersiaran langsung dari rumah.. uish.. pe ke halnya dah mlm2 ni tak tido lagi..Mirul n ayah nya dah selamat beradu.. masing2 buat macam2 gaya tido.. sorang kuak lentang.. sorang kuak meniarap..(eh.. ada ke kuak meniarap..)heh..heh..heh.. aku plak.. duk terkebil2 ngadap lappy ni.. eemmm yg bebenornya.. aku tgh buat something yg blh dikatakan special gak la utk anak seseorg blogger ni.. utk wish besday dia hari ni.. (takut sok aku tak dan nak buat kan.. makanya aku gagahkan mata ni buat mlm ni gak..) so jom ramai2 kita wish besday n happy anniversary utk family ni..
"Happy Besday to you.."
"Happy Besday to you.."
"Happy Besday Yaeesh"
"Happy Besday to you.."

hah ni la besday boy.. budak hensem.. pemenang todller supermodel Muhammad Yaessh Adam a.k.a anak watie...

sorry ya yaeesh.. takde special prezent utk yaessh.. just special greeting card ni khas utk yaeesh encem,... semoga yaeesh menjadi anak yg soleh.. anak yg bijak, anak yg mendengar nasihat mummy n daddy, serta anak yg dpt membanggakan keluarga suatu hari nnti.. insyallah.

dan juga nak wish.. happy anniversary to mummy n daddy yaeesh..

hah ni la pasangan romantika d amor.. watie a.k.a mummyaeesh n ah kau.. (sorry aarr watie.. aku curik gambo ni..) semoga ikatan perkahwinan korang kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. insyallah

so tu la... yg aku dok godek2 dari tadi.. :D makanya tu je la hasilnya.. Ok la korang.. mata ni cam dah tak larat nak celik.. so hajat nak menjelajah blog korang.. nampak gayanya.. berkubur je la. Maaf la ya korang.. klu lately ni aku jarang jengah.. biasa la masa tu.. sentiasa cemburu kat aku.. heh..heh..heh... Gud nite everybody.. !!!!












17 ulasan:

Lina berkata...

uhuks...sama la lina xtido2 juga...

mummYaeesh berkata...

hadoyaiiii rasa nak menangis tgk n3 ni..bkn sedih uols tapi tersentuh, terharu, terkesima lagi kagum dgn uols kekdahnye!sanggup tak tdo and jengok blog kawan2 semata2 demi n3 mengenai diriku dan keluargaku gitew!

terima kasih byk byk byk byk byk byk byk byk byk byk byk byk byk (hah..byk tak??hiks)

Gieyana berkata...

walaaa..mmg ko bagus ar..siap wish besday kt Yaeesh lg tue..nnt jgn lupa besday aku plak...20 Feb...n Nureen 27 Jan..wakakakaka..

reena berkata...

hye sis... rindu kat sis... lame tak bc entry bdk tembam sorg nih... anyway hepi b'day & anniversary utk dorg semua....

Nurhayati berkata...

Happy Birthday to Yaeesh and Happy Anniversary to Mummy and Baba Yaeesh too!!!

Luth Textile berkata...

Happy Birthday and Happy Anniversary

TiNiE berkata...

hepi besday yaessh..
sama besday dgn sarah anak sulung auntie..hehhehe..

U-jin berkata...

wa..cayaler cute...rasa terharu dgn usaha...hapy besday & hapy aniversary utk yaesh

Na Shari berkata...

You are soooooo nice person...Terharu tau bila org berusaha buat something utk birthday or anniversarry kita tanpa disangka-sangka...Keep up the good work dear...

[-suziey-] berkata...

waaa sgt bagus..ade n3 besday wish n anniversary..utk aku xde ke..ekekek:D

Yan berkata...

epi bday tu budak encem itu dan juga epi enibeseri utk mummy daddynye..

ni lebey kuwang yan ngan Qisla.. bday Qis dekat2 ngan eniberseri kitorang

syareena berkata...

bru baca dr blog kak watie, igt kak cute pun sama bday & anniversary keh3

~Eila @ Along~ berkata...

rajin rina..tahniah buat si kecikkk dan moga parentsnye kekal bahagia gitu..

Maswani berkata...

huhu..bestnya ada kwn cm awak ni kan..hehe..

Dee berkata...

hahaha..celik2 lappy gak ngadapnyer eh..lawakan mak pak n anaknyer tu..hahaha..watie blanja aku mkn..aku dh puji ni..hahaha..

atie berkata...

Salam rina, sibuk ke???? akak tahu rina memang selalu ingat hari istimewa kawan2 kan. So sweet...

sheila berkata...

camne nak pronounce nama boy ni ye..
puas berteka teki sendiri ni...