N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Jun 2009

Wahhh.... I'm Back..!!!

Salam Semua..
Uhuk..uhuk..uhuk.. uish.. byk nya sarang labah2 kat sini.. heh..heh..heh.. berapa hari aku tak hapdet...ada yg windu2 ke ? (eeeemmm perasan cam glamer jap..) okies.. aku baru je masuk keja hari ni selepas bercoti2 agak lama gitu.. rasa cam nak sambung coti2 lagi la plak.. tapi memandangkan keja yg melampau dan byk tak terhingga smpi dah menimbun cam bukit.. makanya tak jadi la nak sambung coti2.. sorry la korang.. tak dpt nak story mory pasal coti2 aku tu.. sekarang ni.. byk sgt nak story mory ni.. nak story mory pasal perjalanan kami ke Kelantan tu.. pasal majlis yg menyebabkan kami ke Kelantan.. pasal perjalanan balik dan juga very suprise perjumpaan ngan sorang blogger kat Kelantan.. eemmm nak tau story mory aku tu.. so tungggu la aku hapdet pelan2 ya.. sebab byk nor nak storynya tu.. okies la.. aku buat keja dulu.. nnti aku free aku hapdet kan lagi blog aku ni.. :D




15 ulasan:

Na Shari berkata...

selamat berblogging kembali... :)

[-suziey-] berkata...

welcome back dear..miss u la..windu smaa mirol bab..ekekke;D
waa jmpe sape tu kt klantan..

honeylanz berkata...

welcome back! huh jauhnye sampai ke kelantan berjalan ;)

~Eila @ Along~ berkata...

sure letih tak ilang lagi kan..tp demi tanggungjawab keje...kena p keje jugak..hehe..eila bila dah cuti mmg liat la nk p keje..

prebetsabu berkata...

welkam welkam.. gigih n gigih lagi update laju2 pasni

masviona berkata...

wah lama cute smpai ke kelantan tuh...hiksss

Gieyana berkata...

hohoho..cuti2 mesia...winduuu ler ...cepat2 kasi update ko nyer blog!hehehe...

neezareef berkata...

leh kecek kelate ke x

kuIna LadyInRed berkata...

amboi amboi jauhnya kembara..

slamat pulang!

atty's berkata...

wah rina cuti2 malaysia..ptt le sepi je..cepat update

amizah berkata...

seronok bercuti???tak soping kain batik ke gi kelantan?? akak pun baru balik b'cuti dr kelantan...bestttt

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

welkam..wlkam....windu arrrrr..x der teman nk YM..hehehe..hapdet..hapdet..nk tau crita cotiiiii nie...

sheila berkata...

tungguuuuuuuuuuuuu...
dah ala2 melodilah pulak

Yan berkata...

uikk smpat lgk jumpe blogger..

mummYaeesh berkata...

wah sempat lagi jupe blogger kat kelantan..cis!sgt jeles okeh!