N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Jun 2009

Jom tgk Mirul Karaoke

Salam Semua...

Actually tadi ni tgk la kot2 ada yg buat undian Mirul lagi utk contest toddler super model tu...setakat ni.. kira ramai gak yg undi Mirul rupanya.. terima kasih tak terhingga ya...aku hargai sesangat... pastu sempat la kemaskini folder kat lappy ni... skali terjumpa plak gambo2 Mirul karaoke ngan atok dia.. klu tak silap aku gambo2 ni masa majlis kawin sepupu aku yg kat Kota Tinggi tempohari.. jom layankan gambo2 Mirul karaoke ni ...

wah..kemain lagi dia pegang michorophe tu kan...


ceh..ceh..ceh... kemain lagi cam ya..ya..o..oo je

aiseh..pegang sebelah tgn lagi tu... heh..heh..heh... ada gaya tak..


oopppsss... panjang plak wayar ni... heh..heh..heh..

hah tu dia.. kemain eksen lagi dia... actuallykan bila aku tgk gambo2 ni.. ada peristiwa tau yg berlaku masa kejadian tu.. pas elok dia nyanyi2 ngan atok dia.. tetiba dia bgn.. tersalah langkah.. makanya jatuh ke lopak air kat sebelah kusi berdekatan ngan meja tu.. perggghhhh lencun baju dia.. kesian sgt anak aku tu... sib baik dia tak apa2... klu tak.. aku tak tahu nak kata apa.. panik gila aku masa tu... eemmmm tu la kisahnya..:D



34 ulasan:

mummYaeesh berkata...

hamboii sakan mirul...nyanyi lagi ape tu mirul??
adeh..tgh feeling2 pastu jatuh ek..seb baik takde ape2?woohoo

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Pasni berDUET ngan ALONG yer Mirul!!!

neezareef berkata...

agaknye mirul tu igt mic tu eskrem kemain cam nk telan je mic tuh

asal x amek video lg real

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaeesh~
ha'ah tu la pasal..tgh feeling skali tergolek cam nangka jatuh daaa.. kesian dia.. sib baik tak apa2.. baju je basah... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaQaypo~
heh..heh..heh..heh.. sore mirul tak best cam along.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
heh..heh..heh.. agak kot.. tu la rasa cam ada video dia masa ni.. tapi tak ingat dah.. kat folder mana ntah..

honeylanz berkata...

mirul nyanyi lagu apa tu? khusyuk tul..mcm2 gaya ada..tp cian dia time jatuh tu..

mama tisya berkata...

mirul nk jd penyanyi ye...bdk2 kalo dpt mikrofon mmg suka..nk2 yg suka jerit kn

Queenin Murni berkata...

betul ke mennyanyi? ke belakon jek? hehehhe!

shiemz berkata...

uishh..semangat.. maknyer kecik jerk.. heheh

atty's berkata...

leh masuk Af NIE..

De' Sal berkata...

Minat nyanyi cam Aying jugak rupanya,kalau rakam lagi best dengar,kelakor anak2 ni kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
heh..heh..heh.. lagu apa ntah.. tapi versi bahasa dia.. tu la.. sib baik dia tak apa2...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tisya~
heh..heh..heh...klu mirul dia tak jerit2.. tapi konon cam nyanyi ikut rentak lagu tu.. lawak je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~queenin murni~
heh..heh..heh.. betul2 dia nyanyi.. tapi aarr..aarrr.. gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~shiemz~
heh..heh..heh.. dia ambil daging mak dah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~
wakakakaka... masuk AF, kty kena buat AFUNDI mirul je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
heh..heh..heh.. memang ada rakaman masa dia nyanyi ni.. tapi mana ntah folder tu.. lupa plak.. eemmm tu la kan... seronok tgk gelagat anak2 ni..

syareena berkata...

lagu apa ni mirul...

gaya dahsyat tu... hehe

[-suziey-] berkata...

ler..nyanyi smpai xbalance badan..adeii..sian mirol..seb bek baju je yg basah...

Gieyana berkata...

ada talent nk jd penyanyi nie..pandai ker dier nyanyi tue..hehehe!

Dee berkata...

kesiannyer eh..jatuh...tp xpelah..at least dia dh enjoy nyanyi ngan atoknyer..

U-jin berkata...

baru je balik dari kota....heheh..
wah mirull..lain macam muka serius..nyanyi lagu hapa tu..

Nurhayati berkata...

ada bakat jadi artis ni.. mari AFUNDI MIRUL yeyyyy

CuTeMiUt78 berkata...

~syareena~
heh..heh..heh.. lagu apa ntah.. lagu versi mirul :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. lebih kurang la tu.. excited sgt.. smpi jatuh.. tu la sib baik baju je basah..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
wakakakaka... talent jadi penyanyi yo.. eemmm nyanyi ikut rentak lagu je.. lirik hentam saja...

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
ha'ah tu la.. asalkan dia happy kan

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
oohhh ya ke.. heh..heh..heh.. serius je kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
wakakaaka.. jom AFUNDI mirul.. :D

reen berkata...

mirul nyanyi ke..letak air liur kt mike tu...hihihihi...
adoi!!dh macho2 nyanyi...tjatuh lak..malang x bbau tul...bkn takat panik je..msti bngang kn sis...hikhikhik...

Mamamanja berkata...

uittt... nyanyi lagu apa tu mirul??

zino berkata...

buat le video klip mana tau boleh jual hehe..

ct rahani berkata...

wah mirul.. ader bakat jd penyanyi tuh.. hehehe..