N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Jun 2009

Kasut Style Baru !!

Salam Semua..
Emmmm td ni aku ada received email berkenaan style kasut yg baru.. klu korang tgk pun mesti rasanya korang gelak kan.. aku tgk je style2 kasut tu pun aku rasa cam pelik la plak.. jom tgk..

eemmm.. kasut style bunga2 gitu..

ni tak tahu nak ckp pesen apa..

ada ke yg sanggup nak buat kasut ni.


wah.. ni pesen kasut besi..

wah kasut ni plak.. buatnya la time nak masuk umah.. pastu nak terkencing ke apa.. confirm tak menyempat punya nak buka.. wakakakaka..

eemmm ni kasut ke.. zirafah erk..

eemmmm style tak nak kasut kotor kan.. kena balut la.. :D

agak2 kan.. klu pakai selipar ni.. Obama tu marah tak.. :D

wah.. kasut pesen pistol.. agak la kan.. klu pakai.. meletup tak ?

addduuusss... sanggup ke korang nak pakai selipar berupa ikan ni.. :D

eemmmm ni nak kata pesen boot cam bukan.. nak kata cam sandal pun bukan.. pesen apa erk.. ??

hah ni pesen 2 in 1 kasut pun blh.. selipar pun blh..

wah.. pesen kaki KUDA la plak..

wah.. pesen rumput la plak..

keh..keh..keh.. keta pun blh jd kasut :D

uish... ni dah cam rupa sofa cavenzi je..

wallaaa peacock blh jd gak... :D

ish.. geli je nak pakai selipar berupa tikus ni..

eemmmm ni dah rupa cam org kaki patah je..
heh..heh..heh.. agak2 korang la kan.. nak tak korang pakai kasut2 gitu.. klu aku kan, cam tak sanggup gitu. Pelik la plak kan klu pakai.. ada karang org asyik duk pandang2 je.. :D So just 4 fun ok.. :D


30 ulasan:

mummy_ayu berkata...

alamak..macam macam pesen kasut ada..pilih pilih!

~zuraiwan~ berkata...

haiyooo...cm mn nk jln tu...eee siap ada kasut mouse lg tu...

nenekrock berkata...

yg tikus tu x tahan eeeuuuu
haha

eya berkata...

wakakaka...hadoi2..sp la punye kasut tu ek..

r0ha!Za berkata...

lawak tul la tgk kasut2 tuh..terasa geli je tapak kaki..hihi..

honeylanz berkata...

gelii kasut tikus tu!!!

Tukang cerita berkata...

ish...macam2 lah ek kak...
:)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

hahahhah....

kasut yg berpaku tu kasi Pontianak pakai...grenti jd fomfuan shantekkk esoknye...

**eh! tp cucok kat kaki ekk, bkn kat tengkok??!!

atty's berkata...

wakakkkaka..kasut ikan ngn tikus tu..

Zetty84 berkata...

Yuhuu...haha....lwk la...kasut ikan pun ada...hihi...x mo pakai...

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
hua..hua..hua.. pilih jgn tak pilih

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
heh..heh..heh.. gitu la nampaknya..

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
wakakakaka... tak pakai pun tak pe..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
hah tu la.. cenggitu pun blh jd kasut kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~rohaiza~
wakakakaka.. memang geli pun

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
ha'ah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
ha'ah tu la kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
wakakakaka... klu cucuk kat kaki bukan setakat jd fhumfuan chantek.. kot jd nenek terus kot

CuTeMiUt78 berkata...

~atty's~
lawak kan kty..

CuTeMiUt78 berkata...

~zetty84~
wakakakaka... memang confirm takmo pakai geli gitu..

ct rahani berkata...

yg ikan tuh cam comel jer.. klu ader kt mesia sy beli dah.. unik gitu.. ekekeke..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
wallaaa dik, klu akak tak sanggup nak pakai.. geli

ct rahani berkata...

yg ader muka obama tuh pun cam lawo jer.. hehehe..

[-suziey-] berkata...

hahahaha..lawakla kasut yg xde tapak wrna ijo tu...baik xyah pakai..pastu yg mcm paku tu..adeii menyiksa btol..ekekek:D

Yan berkata...

hahahahha camno nak pakai kasut tinggi yg sebatang jek tuh...
alangkan kasut tinggi biasepun yan tak terpakai.. hahaha

mummYaeesh berkata...

kasut 2 in 1 tu nampak cool tp yg paku tu mmg gilos..yg tikus lak geli siot..rasanye ada yg impose kot!

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
wakakakaka... klu pakai.. agak2 org pelik tak..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. tul tu.. cam tu pun blh jd kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
ha'ah kan yan.. diaorg ni pelik2 la kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
heh..heh..heh.. gilos.. ada ke org nak pakai..