N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Jun 2009

Apa Aktiviti Coti2

Salam Semua...
Eemmm... baru ni sempat nak hapdet story mory aktiviti hari minggu yg lepas ni.. wah sekarang ni aku dah terima 7 surat saman tau..(ooppss bukan surat saman dari mahkamah ya.. tapi surat saman berupa surat cinta cintun musim coti sekolah.. kad jemputan kawin daaa..) makanya aktivti hujung minggu memang padat lor.. minggu lepas disekitar kawasan umah aku je 3 tmpt jemputan tau.. hari sabtu 1 tmpt dan hari Ahad 2 tmpt.. makanya hari minggu lepas ni aktiviti menghadiri jemputan kawin dan juga jemputan kenduri kesyukuran. Hari Sabtu lepas minggu aku kerja.. makanya blk keja harus la bergegas menghadiri jemputan majlis kesyukuran berkhatan sepupu cik abg aku di Kg sebelah.. tak g tak sedap la kan.. dah sepupu dia sendri.. mkn smpi kekenyangan ok.. hari ahad plak.. aku hanya sempat g jemputan 1 tmpt je.. tu pun sebab sekg kan.. tapi jauh la dari umah aku tu.. yg lagi satu tak dan nak g sebab budak bulat mirul nak tido la plak.. makanya hari minggu lepas adalah hari dari coti2 utk msk.. sebab masing2 dh kekenyangan kan.. dan juga masing2 blk ngan segala buah tangan (bontrot ) dari umah pengantin.. ok tu je la aktiviti kami masa coti2 hujung minggu lepas... so jom layankan gambo budak bulat tu plak.. (harap maaf ya gambo2 masa jemputan.. aku tak ambill disebabkan kemalasan yg melanda..)

aaauuummmmm.......cccchhhhaaakkkkkk...!!! uish.. ni apa kes posing gaya camni plak...


heh..heh..heh..heh.. saja je tu..hah ni posing gaya apa pun aku tak tau..


okies... ni baru btl mood posing baik punya.. sambil tayang gigi... uish.. perut tetap kedepan..ish..ish.. ish..

hah tu la dia segala aksi2 budak bulat tu.. korang jgn pelik ya tgk anak aku tu.. pakai sweater tu.. actually gambo2 ni aku snapkan masa dia baru blk dari kedai ngan ayah dia mlm tadi... eemmm biasa la kan.. klu naik moto.. memang aku pakaikan sweater tu, kesian dia kan.. budak lagi.. makanya tak baik utk angin malam kan.. kat tgn dia tu.. seplastik jajan dia pau ayah dia masa g kedai tu.. wah sekarang ni kemain lagi tau dia.. klu g kedai.. mesti nak jajan.. tapi jajan2 cam biskut2 ngan roti2 je... bukan la jajan yg merepek2 tu.. eemmmm tu je la nak story mory kan.. ok utk yg belum vote mirul.. jom cepat vote mirul..tarikh tutup undian esok k.. kepada sesapa yg dah vote mirul... insyallah akan dpt sedikit penghargaan tanda terima kasih utk korang.. :D



9 ulasan:

eya berkata...

posing cmne sekalipon,pewot tatap ke dopan..hiks

Yan berkata...

kak.. tak ske sebut bontrot.. cam montot+bunyi kentut jek rasenye heheh

ermm akak dapat 7 jemputan..
yan skepingpn takde..

mummYaeesh berkata...

klu dok kg mesti lagi byk surat saman kan..kat kl ni kurang sket sbb sume wat kenduri kawin kat kg masing2..woohoo

hmanggaiii geram nye tgk jari2 mirul tu..woohoo

adeh..auntie tak dan nak vote lagi ni..bz event..nnt auntie vote yerk!

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
hah.. tu la..tak blh nak kata apa dah...

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
heh..heh..heh.. tu kan jawa mari punya.. eemmm tu la setakat ni ada 7 jemputan.. 3 dah lepas.. ada lagi 4 next week..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
eemmm tul tu.. heh..heh..heh.. geram yo.. mau gigit ka... cepat2 vote.. undian akan ditutup mlm ni.. cepat auntie...cepat... :D

[-suziey-] berkata...

kami rappers yo yo..ekekek:D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
yo...yo.. waa...aaa... aauuuuww... :D

reen berkata...

dh mcm owng eskimo da..hahaha..