N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Jun 2009

Semoga Kty Cepat Sembuh !!

Salam Semua..
N3 ni khas utk Kty a.k.a attyfir yg sekarang ni dilanda demam teruk...

Kty, terima kasih byk2 kerana sudi tolong, walaupun Kty dlm keadaan yg tak sihat... tapi Kty buatkan gak.. khas utk kita. Terharu rasanya. Klu korang perasan kan.. template aku dah berubah wajah dan utk pengetahuan korang.. Kty la yg tlg ubah kan segalanya.. (disebabkan aku agak blur2 pasal nak ubah kan.. ) so terima kasih tak terhingga dari cutemiut khas utk Kty dan terima la tanda ucapan ni..

Get Well Myspace Comments

semoga Kty cepat sembuh dari demam yg melanda.. jgn lupa makan ubat ya Kty.. :D.
Sayang dari kami sekeluarga utk Kty. Kami doakan semoga Kty cepat sihat dan ceria2 selalu.. :D



26 ulasan:

moMmY miMiL berkata...

To Kty,
get well soon..jgn luper mkn ubat..

Ooo..dh ubah template ek? tp mmg suke blue colour ek? hihi..

Mak Su berkata...

yeaahhuuuuu

maksu boleh lalu lalang kat sini

ibu_umairah berkata...

sekarang musim demam kan...kena banyak minum air tu!!!!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

waa.... mmg kawan yg sejati ni!!!

Lina berkata...

sian k.ty

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

mmg baik arr Rina nih..
To kty..moga cepat sembuh...rasa cam nk gi umah jer ziarah..tp tak tau kat mana..

[-suziey-] berkata...

doa utk kty jgk..huhu..sbb nk gather2 ngn kty ni..:D

ct rahani berkata...

cian k.thy kan kak.. semoga dia cpt sembuh..

makin cantik ha umah akak..

atty's berkata...

alahai malu2 nya kty na..
terimakasih ye na..nanti kty amik award..nie..muaaahh..utk mirul..from fir

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
ha'ah.. memang pengemar biru tegar.. wakakakaka..

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
lalu lalang selalu ya maksu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu umairah~
ha'ah..bahaya la demam sekarang ni kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama qaypo~
just tanda ingatan tulus ikhlas..

CuTeMiUt78 berkata...

~lina~
tu la kesian dia.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
eemmmm just tanda ingatan je.. klu kita dkt pun mau gak g ziarah...

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
insyllah.. kty cepat sembuh.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
harap2 gitu la kan.. eemmmm ya ke.. biasa je ni.. malus laaa..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ala.. sebagai tanda terima kasih dan tanda ingatan kita pada kty.. thanks kty.. sayang kty gak.. cium dari mirul k..

aNIe berkata...

Cutemiut...semoga kty akan sembuh sepenuhnya...eh! camaner akak nak vote untuk mamamanja ye...untuk contest anah dan ayah tu...akak tak tau...

JIVEBUMZ berkata...

semoga kak ty cepat2 sembuh la yer sama-sama kita doakan

Yan berkata...

huhu shian kak ty.. lame tul sakit demamnyer..

mummYaeesh berkata...

tula pasal..risau la skang ni... semoga k.ty cpt sembuh so bleh gather2 kat ttwangsa nnt!woohoo..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~
insyallah kak.. eemmm pasal contest tu.. nnti mamamanja akan buat short list yg terpilih kot.. baru blh vote..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
ha'ah tu la.. kesian dia.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyaessh~
insyallah kty sihat hendaknya.. oh join gak ya :D