N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Jun 2009

Thanks Vote 4 Mirul..!!

Salam Semua...

Ok... makanya semalam dah tutup pun contest utk toddlers supermodel tu kan.. maka seperti yg dijanjikan.. kepada pengundi2 Mirul, terima kasih bebanyak sgt terharu gak la bila tgk kat ruangan komen mama aqish tu.. ramai gak yg undi Mirul... walaupun blm tau kan keputusannya... takpe.. just to say


Thank You Myspace Comments


walaupun hanya 20% keptusan dari voting, tapi tu kira membantu gak kan.. so utk penghargaan kepada pengundi2 Mirul, aku dgn bebesar hatinya nak menganugerahkan award khas ni... sebagai tanda terima kasih kerana sudi mengundi Mirul...



harap sudi la menerima award khas yg simple je.. sebagai tanda terima kasih dan ingatan tulus ikhlas kepada korang yg telah mengundi Mirul... so dengan ini award ni aku serahkan kepada

  1. Ct Rahani
  2. Gieyana
  3. Mummy Ayu
  4. Atie
  5. Shiemz
  6. De'sal
  7. Ibu Aqil - Aqilah
  8. Fazemy
  9. Zino
  10. Reen
  11. MamaQaypo
  12. Nizza-Abira
  13. Nurul Dhia
  14. Eyya
  15. NenekRock
  16. Tukang Cerita
  17. Nurhayati
  18. Mummy Yaeesh
  19. Kak Fara a.k.a mommy Kyra
  20. Akma
  21. Syareena
  22. KV
  23. Mrs.Adz
  24. Eila @ along
  25. Cendawanintim


so kepada nama2 yg tersenarai dipersilakan ambil dan harap sudi menerima tanda penghargaan yg tak seberapa ni.. dan tak lupa gak.. pada honeylanz dan juga kak atie yg sudi promotekan Mirul kat blog mereka.. jemput ambil award gak ya...kepada yg tak sempat nak vote tapi memberi sokongan pun aku berterima kasih sangat2.. menang ke kalah, adat la kan.. just utk memeriahkan contest yg berlangsung.. apapun thank a lot.. :D








30 ulasan:

Gieyana berkata...

Tenkiu yer Cute psl bg awards ini...musim dpt award nie..hahahaha...aku bg award guna skill gmbar aku jer..wakakakaka..
~ x per, kalah menang tu adat ler kan...just for fun jer....hehehe

reen berkata...

la...susah2 je bg award...kita ikhlas ni...he...vote pn x bnyk mana..anyway..thanks la ye...nt sy gntung cntik2 kt umh sy...:D

Tukang cerita berkata...

sama2 kasih...
:)

Mrs. Adz berkata...

amboi siap bagi award lagi..thanks la bagi award ye..hope amirul akan jadi the winner k..

mummy_ayu berkata...

thank u..ye ye dapat award!

nenekrock berkata...

ALHAMDULILLAH hehehhe
kakkkk mirul pelok ely
rilisssss aje rasanya ni
bestt besttt nak lagi
hehehehe
=D

thanks kak bagi ely award ni
send flying kiss tuk mirul sayanggggg
winkkkk ^_- utk dia

cendawanintim berkata...

mekasih333..

Nurhayati berkata...

menang ke tak ke tak kisah.. yang pasti Mirul tetap adorable..
wah award lagi.. maceh yer...

[-suziey-] berkata...

hohooh...aku xdpt ke..uwaaaaaaa

Na Shari berkata...

:) Tumpang senyum je...

Dari sehari ke sehari nak vote...tapi asyik lupa je....

takpe, nanti kalau ada contest lain, aunt Na vote utk Mirul ye...

honeylanz berkata...

tq..has ambik n gantung kt blog soon ;)

syareena berkata...

dah amek n gantung TQ

mummYaeesh berkata...

ala comeynye award..weols tak gheti la nak wat award2 segala ni..hiks!

tq rina!

ct rahani berkata...

thanks kak 4 the award.. nti kite tepek kat blog kiter k..

Yan berkata...

uikk... nape yg akak list 25
tp vote yg mama aqish count tu cume 19?? ade undi yg tak diterima kah?

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
eemmmm sama la.. aku pun guna teknik gambo yg ada je.... eemmmm insyallah menang kot..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ala.. hanya setakat tanda penghargaan utk para pengundi.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ tukang cerita~
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs.Adz~
insyallah... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
welcome... heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
wakakaka... mirul peluk elly ke.. elly peluk mirul..

CuTeMiUt78 berkata...

~c3ndawanintim~
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
yup.. betul tu kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
opppss.... sorry.. terlepas nama ko.. jemput ambil ya... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~na Shari~
heh..heh..heh... takpe.. lain kali klu ada contest cenggini... jgn lupa vote ya :D

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
ok..

CuTeMiUt78 berkata...

~syareena~
ok.. thanks

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaeesh~
just tanda penghargaan je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
okies...

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
tu la yg tersenarai kat komen mama aqish... dan berkemungkinan gak... ada kalangan blogger mengundi lebih dari satu...makanya tak dikira la kot.. yg pasti.. nama2 tu la yg mengundi mirul..