N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Jun 2009

Time 2 Award..!!

Salam Semua...

Sebelum aku terlupa hari ni aku nak publishkan award tersimpan kat folder tu.. sebelum menjadi cam pekasam.. makanya aku publishkan la hari ni ya...

1st Award aku terima dari Gieyana...

award khas tanda terima kasih sebab aku vote Nureen... (sorry la ya.. nak vote yg lain.. tak dan dah.. eemmm mungkin gak.. klu undi lagi yg lain.. tak dikira kot..) nice kan award ni.. skkkee tgk gaya Nureen tu..thanks ya gie sebab menyenaraikan nama kita... utk anugerah award terima kasih ni... :D


************************************


2nd Award ni plak.. dari Zuraiwan...

award naik vespa... heh..heh..heh...nice je... award friendship.. thanks ya sebab sudi berkongsi award ni ngan member2 blog...utk terima award ni ada syaratnya plak...


Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.
Orait... dah pastekan kat sini...

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
eemmmm... Zura ni actually one of my friend blogger gak... kira baru gak kenal dia ni.. dan dia gak adalah followers blog cutemiut ni..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
oh...nak kena citer pasal fakta dan hobi ya... eemmmm klu tak nak citer blh tak.. sebab dah byk kali dah citer kat sini... :D takut org boring plak bacanya kan..

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.
eemmm... sesapa la yang nak ambil award ni.. dipesilakan.. mls plak nak senaraikan utk sapa... :D


so ok... itu je la... utk hapdet kali ni... :D




7 ulasan:

~zuraiwan~ berkata...

dh amik award ek...tq2...friendship forever...hehe

Gieyana berkata...

sama2..cute plak Nureen berada drumahmu Cute..hehehe

mummYaeesh berkata...

sume org wat award kan..weols jek tak pandai!huk3

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
heh..heh..heh..mekacih ya.. sudi beri kita..

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
heh..heh..heh.. warna2 yg contra.. hijau dan biru.. cam sessuaaiii gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaessh~
ala takpe la.. ok la kan.. :D

reen berkata...

tengah malas nk mnupdate blog...rajin amek la ye...klu mls tngok je la...hikhikhik..