N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Jun 2009

Berita Tergempar !!!

Salam Semua..
Walllaaa...!! Tajuk nampak suspen kan.. Alhamdulilah masih dapat aku hapdet blog ni lagi. Untuk pengetahuan korang.. tadi tgh hari ofc tmpt aku ni black out tau.. ada 4 pc meletup secara tetiba.. pergggghh.. dpn mata aku pc sebelah desk aku ni berapi dan terus meletup. Terkezut yg amat. Sib baik aku sempat cabut suis pc aku.. klu tak alamatnya.. ngan pc2 aku gak kena. Alhamdulilah sesangat tiada kemalangan jiwa. Klu tak, eemmm tak tau la nak story mory camne kan. Tapi tu la, selama aku keja kat sini.. tak pernah kejadian seumpama ni berlaku. Takut yg amat. Ni baru je ok semua.. mana pc yg meletup tu.. terpaksa la IT dept service. Uish.. sib baik pagi tadi aku dah buat auto publish utk 3 n3 hari ni.. dan rasanya dah keluar kot.. walau camne sekalipun, rasa syukur sesangat sebab semua dah kembali normal.. sekian laporan terkini dari cutemiut.. (ceh..ceh..ceh.. dah macam menyampaikan berita la plak.. kui..kui..kui.. )
p/s: actually smpi la ni cam phobia nak pegang pc.. amat shocked. Tapi demi melaksanakan tugas yg terbengkalai.. kena la buat kan dan juga.. terpaksa buat semula segala report2 yg hilang tak sempat nak savekan.. dah la hujung bulan ni kan.. haru betul la.. :(






34 ulasan:

[-suziey-] berkata...

umangaih meletop ke? ish kuar api x? dasat btol..xamik gambo ke?? ha byk soklan nih..ekekk:D

atty's berkata...

sampai meletops..hah..nasib rina..tade apa

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

uishhhhh..bahaya tuh..seb rina x der apa2..

Nurhayati berkata...

nasib takde kemalangan jiwa.. bahaya kan.. tetiba je meletops.. huhu

nenekrock berkata...

kak jika sekiranya was was
sila pakai wrist strap dpt elak dr kejotan letrik hehe

hati2 kak rina bhy tu kot2 ada lg arus boco hermmm

ct rahani berkata...

ngeri lak dengo.. seb baik x ape2 kn kak.. tp mmg sakit ati klu wt keje x sempat nk save.. klu saya mau meroyan.. hikhikhik..

eya berkata...

eeeiuuu takutnye..letop2 lak tuh.

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

waa... kecut perut ku membaca entry nih...

Yan berkata...

menakutkan jugak ye kak?

yan pn tak penah tgk pc meletop

Ahliahnizam berkata...

Salam .....

Uiissshhh, saspen tul. Err, agak2 ada kemungkinan short circuit ke ..?

honeylanz berkata...

suspens n so scary lak.. mau nye x phobia nk pgg pc..electricity overload ke??naya nk siapkan report semua tu..huhu

Mrs LVoe berkata...

camner leh mletop? takut lak nk buka pc kat opis

ibu_arifa berkata...

hui..bahaya tuh..letup berapi lagi tuh..cam takut gak rasa nih..nak kena selalu off lah pc nih.

mummYaeesh berkata...

pergghhh bahaya nye!da tau lom ape sebab jd gitew??

shiemz berkata...

Nasib baik x jadieq ape2 kan...mang haru biru sama mcm blog cute gak..hahha

MaDihays{Ida} berkata...

..... ish, ngape sampai meletup pc? ade pengganas berani mati ke kat opis tu?

niza berkata...

uisshhh...caner leh meletop...takutnyer...

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah.. meletop.. siap keluar api bagai.. tak dan nak ambil gambo dah.. selamatkan diri dulu paling utama.. heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
tu la kty.. kena litar pintas gitu.. alhamdulilah terselamat..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
alhamdulilah la tak de apa2..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
tu la.. memang pun. sib baik takde yg cedera..

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
uish... pekebenda tu.. alhamdulilah tak apa2..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
memang betul tu ct, rasa cam lost semua dah..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
memang takut gitu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama qaypo~
kita lagi kecut.. sebab depan mata kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
uish... memang yan, takut gak.. kot la merebak kan.. ish haru je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~aliahnizam~
ha'ah lebih kurang gitu lor.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
eemmmm pun agak kot.. over sgt electricnya.. mana taknya.. all mesin jln.. ngan pc lagi.. ngan air cond lagi.. memang over load jadinya.. tu yg jd tu.. memang scary lor...

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
dgrnya electric over load n terjadinya litar pintas.. tu yg certain pc blh meletop tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu_arifa~
memang selalu klu kitaorg blk.. pc memang kena off.. nak2 company besar camni.. semua guna electric.. memang bahaya klu tak tutup..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
eemmm litar pintas.. sebab electric over load..

CuTeMiUt78 berkata...

~shiemz~
heh...heh..heh.. tetiba haru biru cam blog la plak..

CuTeMiUt78 berkata...

~madihays~
uish.. bukan sebab ada pengganas berani mati.. tapi kan.. kerana litar pintas gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
heh..heh.. over load electric dik.. tu yg meletop tu..