N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Jun 2009

Tahniah Yaeesh & Tisya

Salam Semua..
Ahaha... pemenang contest todlers super model tu..mama aqish dah pun umumkan.. dan aku memang dah agak sapa yg menang... heh..heh..heh..so tahniah kepada..
WINNER TODDLER SUPER MODEL CONTEST - BOY
Muhammad Yaeesh Adam a.k.a anak watie.. cute kan dia.. aku pun skkkee tgk.. encem sgt...
(eemmm ni kena belanja ni.. sebab siap aku publishkan kat blog ni.. blh mummy yaeesh.. :D )
dan utk
WINNER TODDLER SUPER MODEL CONTEST - GIRL
ALYA BATRISYIA anak mama Tisya.. heh..heh..heh.. pun so sweet.. memang kena la kan budak berdua ni.. comel je tgk.. amat la ssseessuuaaii...

so juri pun dah sebulat suara kan.. makanya terjawab sudah sapa yg menang... walau camne pun aku berpuas hati gak.. sebab Mirul tersenarai.. syukur Alhamdulilah.. Tahniah utk mereka berdua... :D





11 ulasan:

atty's berkata...

Tahniah tuk pemenang..

IeDa berkata...

tahniah gak tuk mirul dapt top 6 tue...

mummYaeesh berkata...

wah..special n3 katanye..tq rina!u r so dear!

nnt weols belanja makan time bday yaeesh ek..hiks..bleh dtg tak??woohoo

tahniah wat mirul gak..semua pemenang tiada pengalah cuma rezeki yaeesh dpt baju!hiks.kira adiah bday yaeesh la tu dr mama aqish!!yeayy!

JIVEBUMZ berkata...

tak pe la kak yg penting mirul tersenarai kan.. sori yer kak saya tak sempat nk vote for mirul.. sebok la kak ngn masalah sume nie.. kalo saya vote musti dapat no 1 kan..hikhikhik

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~ieda~
mekacih.. alhamdulilah rezeki mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyaessh~
wohoho.. nak buat mkn2 besday yaeesh ya.. alamak buat kat ne tu... klu jauh tak dpt la menghadiri diri.. eemmmm untungkan yaessh dpt hadiah besday lagi.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
ala takpe dik.. :D

mama tisya berkata...

tq cutemiut wt entry khas utk pemenang..mirul pn dlm top 6...tkpe leh join contest mama tisya plak

ct rahani berkata...

tahniah kpd pemenang..

reen berkata...

tahniah2!!!!..kpd pmnang..