N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Mac 2009

La..La..La.. Terima Award..

Salam Semua...
Wah..hari ni pagi2 aku dah dikejutkan ngan penerimaan award ni... skkkkee sgt dpt award la lagi.. huah..huah..huah... dengan berbesar hati aku terima award ni dari adik laling yg nun jauh dimata... miss ungu violet.. terima kasih byk2 ya dik.. sebab pilih akak utk menerima award ni.. terharu tau..bila dpt award ni.. rasa dihargai teramat sangat... terima kasih byk2..



actually utk aku menerima award ni ada rulesnya tau...
1. Copy paste award on your blog once u get it- dah pun di copy dan pastekan kat blog cutemiut ni...
2. Make an entry as if it is a grammy award-heh..heh..heh.. dah kata terima award kan.. harus ler buat n3..
3. Tag 5 other blogger
4. NEVER break the chain, pls.


ok.. so kat bawah ni adalah penerima award ni.. terima la dari cutemiut plak ya..clap clap for..
1- kak atty fir
2- puteri satu @ mama aqilah
3- eya
4- kak atie @ mektie
5- all cutemiut followers.....


tu dia...ok jgn lupa ya... ambil dan tepekkan kat blog korang plak..





12 ulasan:

atty's berkata...

dah amik..dah tepek..tq..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
:)

ct rahani berkata...

nanti sy amik ye kak.. hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
oh dah blh ya.. k nanti ambil k

Tukang cerita berkata...

Adik laling bagi kita jgk award nih...
ngeh...ngeh...
:)

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang citer~
:)

atie berkata...

TQ rina sebab ingat kat ktie...nanti akak amik ye dik...

eya berkata...

sy udh amik..lalalallala...
ms untuk menepek kat page..ekeke
TQ ye

fazemy berkata...

Tahniah!tahniah!

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
sama2 kak

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh..heh..tempek ya..jgn tak tempek

CuTeMiUt78 berkata...

~fazemy~
:)