N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Mac 2009

Terima Kasih Jivebumz

Salam Semua..

N3 kali ni adalah n3 tertunda k.. disebabkan semalam masa kat umah tak blh nak uploadkan gambo.. makanya aku pun malas ler nak publishkan pasal n3 ni... cam korang dah sedia maklum kan.. aku dpt something dari dia ni... so korang nak tau.. apa dia.. jom kita tgk apa yg aku dpt kali ni...



parcel dari pos laju.. actually aku tak sangka ler secepat ni smpi nya.. padahal aku baru je baca n3 pasal hadiah ni kat blog jivebumz..mengatakan dia tgh nak pos hadiah ni.. sekali semalam tup..tup..dah smpi sini dah.. sungguh cepat dan ekspress ok.. em dah kan pos laju so harus le laju dan secepat kilat smpinya kan..tapi kan belum buka aku dah tau apa isi nya.. sebab kat situ dah siap tulis ..heh..heh..heh.. sorry la ya dik, dah tak surprise..

buka sampulnya.... sekali tgk..mmmaakkkk aaaiiihhh.. sungguh tak kusangka begitu cantik kain yg diterima... siap ada blink2..blink2 tau... dan makanya aku cam terpegun jap..

ni siap ada note dari jivebumz.... so nice.. sudi sesangat dik.. akak tak kisah... tak kira ler brg tu murah ke idok.. janji ikhlas... pun dah memadai bagi akak...

so ni la kain ela yg aku dpt dari jivebumz...cantikan..


sungguh tak kusangka tau akan terima kain ela ni.. kaler ijo lagi u....kepada peminat ijo.. jgn marah aarr .. apapun.. skkkkeee tau dpt hadiah..


hah..tu dia hadiah yg aku terima... korang nak tau napa aku terima hadiah dari jivebumz ni.. actually aku dah memenangi contest kat blog jivebumz ni... contest print capture yg ke 10000.. so kebetulan masa aku melawat2 blog member..aku singgah ler kat blog adik ila @ jivebumz ni.. terbaca pasal contest tu.. sekali tgk capture kat side bar dia.. aku ler orgnya... wah... aku senyum smpi ketelinga la kan.. secepat kilat aku print screen kan capture tu.. dan terus aku emailkan kat ila @ jivebumz tu... tu yg dapt hadiah dari dia ni.. apapun... aku terharu tau ngan pemberian korang.. sungguh bernilai bagi aku.. aku tak pentingkan berapa pun harganya.. asalkan ikhlas..tu yg aku pegang. Citer pasal hadiah ni kan.. aku tau, aku masih berhutang ngan korang yg tersenarai menerima hadiah dari blog cutemiut ni.. minta maaf ya kengkawan, disebabkan masalah teknikal..aku terpaksa menunda pengeposan hadiah korang tu kepada suatu hari yg sesuai... hadiah2 tu semua dah siap aku sampulkan.. cuma tinggal utk diposkan saja.. so kepada yg tersenarai menerima hadiah dari blog aku ni.. harap dapat sabar menunggu k.




46 ulasan:

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

seronoknyer idup dapat hadiah, hadiah kain lak tu. tahniah dari kak rose

neezareef berkata...

cun ahh
batik retak matching lak tu
ijau lak tuh
blink2 mata

Ena berkata...

bagila aku termasuk dalam golongan penantian adiah ko tu AMIN ekekeke

JIVEBUMZ berkata...

hehe tersengih-sengih saya bace entry akak yg panjang lebar nih..

hihi thanxs akak sudi terima adiah kite yg tak seberapa nie ek.. nak cite cket.. saya g beli kain nie ari sabtu tadi mase kuar jalan2 kat Jalan Tar ngn En Bob.. Tetiba teringat adiah akak so trus carik kain.. kalo kain leh akak wat baju.. akak pakai saya dapat pahala gak kan?? hihi tp kan kak saya pon suke wane kain tu..ingat nak beli 2 pasang tapi dah tak de stok..cume dapat sepasang utk akak aje taw! dan saya beli hari tu sume wane ijau untuk saya dan beli sekali utk akak pon ijau gak..

kepada pecinta ijau, kain itu milik akak cutemiut!! :d

Mrs LVoe berkata...

cantikkk.. hijau dia nmpk lembut. sesuai gn cutemiut ;-)

masviona berkata...

ooo...cantiknye kain itu kerana ianya berwarna hijau.....jelesnye

Mamamanja berkata...

tahniah...
kena carik tudung ijo gak nih :D

Ma_sUyinFiqah berkata...

serius santek kain tu. Aku ada tudung exactly mecing kain hang tu.

alia berkata...

tahniah dari pingkey

liwaniel berkata...

bestnye dapat hadiah...cantik kain tu

eya berkata...

dpt adiah kain la..leh wat baju raye..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak rose~
mekacih kak.. terharu rasanya bila dihargai

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
ha'ah cun kan.. jgn jeles aarrr

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
memang pun.. aku hutang ko 2 hadiah kan

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
heh..heh..heh.. akak terima dik.. mekacih sesangat.. tak sangka plak dpt kain yg cantik tu.. tak tercapai dek akal akak ni

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. love~
oh ya ke... cik abg kita pun kata sseessuuaaiii ngan kita

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
jgn jeles aarrr

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
hah tu la pasal.. pinjam tudung ijao mamamanja blh

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~
oh ya ke.. emmm blh ler pinjam kan heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~alia~
heh..heh..heh.. mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~liwaniel~
oh mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
nampaknya gitu la kot..

e_ja berkata...

wahh..ni dh leh tambah koleksi baju raya taun ni kan..hehehe..

Tink berkata...

wah ni wat kebaya cantik ni!!

HOT ZOOM berkata...

Tahniah2,
Kalau ada lagi contest pasni boleh gak join.
Aku pun nak buat contest gak le kat blog aku tapi lani belum ada idea lagu.Tunggguuuuu

e_ja berkata...

haa yelah ni pasal hadiah contest header nih..

x sabar nk tgk apa hadiah nya nih..cam dah lama jgkkan..smpai header skrang pun dh tukar yg lain ni..hehehe..

babyluv_ayang berkata...

wah...bestnyer.....mesti cantik dibuat baju ni nanti...jgn lupa snap bj tu kalau dah siap....

mama mya berkata...

waa best dapat hadiah.. kain cantik lak tue.. mesti bertambah canti kalau dah siap di jahit :)

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

waaaa...dpt kain free tuuu...aku suker ijoooo....

atie berkata...

cantiknya...

De' Sal berkata...

sonotnya dapat hadiah,cantik lak tu.

reen berkata...

wahhhh!!sis....u dpt kain ela la...TAHNIAH!!!cntik wrnanya...

ct rahani berkata...

sonoknya dpt diah.. cantik kainnyer kak..

mummYaeesh berkata...

sangat jeles okeh!

uols takde nak wat pertandingan lagi ke??nak menang gak!woohoo..

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
heh..heh.. koleksi baju raya ler jawabnya.. pasal hadiah contest tu.. memang dah siap semuanya.. tinggal lagi masa utk pengeposan tu enggak sempat.. tu yg lambat skit..

CuTeMiUt78 berkata...

~tink~
ha'ah kan... ada gak rasa cam nak buat kebaya je

CuTeMiUt78 berkata...

~hot zoom~
insyallah..klu ada lagi contest, sila la menjoinkan diri ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
yup..harus gitu snap kan gambo bajunya nanti

CuTeMiUt78 berkata...

~mama mya~
skkkee sgt.. cantik kan

CuTeMiUt78 berkata...

~rm~
cantikkan.. oh skkee ijao ye

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
:)

CuTeMiUt78 berkata...

~de sal~
heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
so nice kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
memang seronok dan cantikkan kainnya

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
insyallah akan ada contest lagi.. tunggu k

sheila berkata...

kite pun ada kain ijo yg cam spider web tu..apa nama corak tu ntahlah main blasah je ni hehhe..tp lom sempat jahit lagi..