N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Mac 2009

Thanks Catlina

Salam Semua....


Pagi ni tak habis lagi dengan penerimaan award.. kali ni aku diberitahu melalui chatbox ada award yg menanti.. makanya dengan sepantas kilat.. aku g ke blog dia ni.. dan terima itu award.. so apa lagi.. sesi menggantungkan award yg diterima plak kan.. menghiaskan umah plak... heh..heh...heh..heh.. skkkke je bila time dpt award ni ya... Ok la award kali ni aku terima dari catlina (doc vet) dari kluang.. sekarang ni dia tgh berpantang..baru je lepas melahirkan puteri kesayangan yg bernama Nur Dayana Insyirah atau pun E-in.. bila baca n3 dia pasal saat2 bersalin ni.. teringat masa aku nak bersalin kan Mirul dulu.. lebih kurang gak ler... masanya.. tapi aku normal je.. hanya 3 kali teran.. makanya keluar la budak bulat tu... mcm catlina ni.. dia kena vacum.. pergh.. sian dia.. anyway terima kasih catlina.. diatas pemberian award2 yg cute2 ni.. skkkkeee tau.. byk sudah award yg aku terima dari catlina.. mekacih yg tak terhingga catlina..semoga catlina dan keluarga sihat sejahtera hendaknya.. insyallah. Selamat menjadi ibu... ok jom tgk award cute2 ni...





first award.. kucing... so sweet kan.. tomey je...



2nd award... burung plak... blue bird... so nice...


cantik dan cute2 kan.. ok sapa nak award ni..sila angkat tangan..heh..heh..heh..heh.. Masa utk berkongsi award plak.. so kepada semua followers cutemiut, semua pembaca n3 ni dan yg meninggalkan komen kat n3 ni.. sila la ambil award ni... hiaskan kat umah korang plak k. Takmo malu2... ambil je....!!





6 ulasan:

sheila berkata...

kucing tu gile cute..
saya xdelah suka sgt kat kucing..tp kucing tu nampak cam kiut gile...

CuTeMiUt78 berkata...

~sheila~
cute kan.. so ambil dan tempekkan kat blog k

yan berkata...

comeynye award..
sesuai ngan blog cute miut ni kak..

ct rahani berkata...

comel la.. nak amik gak.. hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
heh..heh..heh.. cute kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ambil tau.. gantung kat umah