N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Mac 2009

Opps.. Mirul :)

Salam Semua..


Setakat ni spotcheck utk award followers tu.. just certain blog yg dah ambil dan gantungkan kat umah masing2.. terima kasih byk2 pada yg dah ambil dan gantung kat umah masing2 ya.. makanya pada followers yg belum ambil tu.. sila la ambil sebelum akhir bulan ni k dan gantungkan kat umah masing2... sekarang ni pun followers aku pun makin meningkat.. tak sangka gak aku.. ramai yg meminati blog ni.. (cehh perasan fofular jap k..) pada followers yg tak tersenarai utk award kali ni.. minta maaf byk2 k.. sebab award ni just for 50 followers cutemiut yg terawal.. tapi yg belum terima tu.. jgn sedih2 tau.. akan ada coming soon award utk korang.. dari blog ni.. so just tunggu pengumuman yg bakal aku buat k. Ok la kita tinggal kan jap pasal award ni... kali ni aku nak story mory lagi pasal budak bulat tu punya gelagat. Kali ni budak bulat mirul tu... nak solat asar la plak.. tapi kan... amat ler idak menutup aurat k.. ikut skkkee dia je.. tak caya...? jom tgk gambo2 ni...


tak nampak ke.. jom tgk kat bawah ni plak..


ni nak bentang sejadah kecik tu.,.. nak solat kononnya..


pastu kasi adjust2 skit.... hah.. terselah keseksian tu...

ok ibu..dah siap nak solat ni...seee... terbalik lagi arah kiblat tu nak oooii...

ok.. tukar songkok plak k.. kononnya angkat takbir ler tu.. tapi failed ler.. sebab berseluar pendek.. tak sah solat tu nak ooiii... kan aurat lelaki dari pusat hingga ke lutut..

hah.. tu dia.. gelagat dia. Actually masa ni aku masih lagi bertelekung baru selesai solat asar... disebabkan takde sapa kat umah.. hanya aku dan budak bulat yg tinggal.. makanya aku biarkan je dia ngan gaya dia tu.. tak kusyuk aku nak solat k. Alhamdulilah ler.. dia tak ganggu pun aku solat... tu ler citer budak bulat mirul masa hari minggu tu...



16 ulasan:

syareena berkata...

satu nak tanye....

pakai pampers lagi x mirul ni ekeke

nenekrock berkata...

so sweett bgs akk terapkan solat time umo cmni...budak time nila tgh excited nk belajakan hehe =D

lagak dia pic last tu huh mcm budak
dh faham benarla erti solat
cayalah kak kiut

Mrs LVoe berkata...

:-D cute yea.. comel sguh

reen berkata...

reka bntuk umh 2 mcm umh atok blah suami jek..he...(ap hal la komen pasai umh lak ni...)

sama la cm ank sy yg umo 3 thun,si popcrn 2...pntang kita solat,nt dia pn mmbusykn diriny kt sjadah..klu g jln2 nmpk msjd riuh mlutny ckp..nok,nok,...awa wakbar...hahaha..

CuTeMiUt78 berkata...

~syareena~
masih pakai lagi.. XXL lagi..

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
mirul ngan sendri ya ikut klu time solat2 ni

CuTeMiUt78 berkata...

~ mrs Love~
:)

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
kebanyakan umah kg camtu kan.. heh..heh..heh.. lagi bagus.. nampak masjid siap nak solat lagi..

JIVEBUMZ berkata...

pandai yer kecik2 lagi dah nak belajar solat ek? bagus kak teruskan membentuk mirul jadik anak yg soleh gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
insyallah..harap2 smpi kebesar la hendaknya

eya berkata...

seksinye usetaz nih..

atty's berkata...

suka tgk mirul pakai baju nie..hencem,.

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
seksi kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
heh..heh..heh.. encem no

ct rahani berkata...

bagus mirul.. kecik2 dh minat nk solat.. hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
alhamdulilah.. semoga smpi kebesar la hendaknya