N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Mac 2009

Makna Nama...

Salam Semua..
Emmm.... hari ni keja da... tapi ni kan bersiaran langsung dari rumah tau.. tadi kat office sempat gak ler jelajah blog kengkawan... heh..heh..heh masa jelajah blog kengkawan tadi aku cuba ni.. maksud nama.. so korang nak tau apa maksud nama buda bulat tu.. jom kita tgk apa maksudnya
MOHAMMAD AMIRUL HISHAM
MMesra
OOportunis
HHarum
AAmanah
MMenawan
MManis
AAlim
DDinamik
AAbadi
MMurah hati
IIkhlas
RRamah
UUntung
LLemah-lembut
HHarum
IIdealistik
SSuci
HHarum
AAsli
MMulia
Apa ada pada nama?



emmm.... lebih kurang gitu ler maksudnya... so cuba le check maksud nama korang plak k... Selamat bersantai dihujung minggu...!!!!




11 ulasan:

UnGu VioLet berkata...

akak, adik mirul mar sihat ker?? rindu kat die...

Mamamanja berkata...

da check dah :)

Mrs LVoe berkata...

kt mane nk check dear..

eeeee geram yea tgok anak u. rasa nk cubit2 je pipi dia

JIVEBUMZ berkata...

panjang nye nama anak akak neh..hihi

ok ok kang saya nk try cek maksud jugak lah

Ena berkata...

cute
bagus gak ade link ni.. leh aku survey nama2 utk anak aku nanti ekekeke...

CuTeMiUt78 berkata...

~unggu violet~
alhamdulilah sihat... windu2 ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
bagus2..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs love~
klik kat bghn bawah nama tu.. heh..heh..heh.. geram ya

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
heh..heh..heh.. dah namanya pun terlebih panjang kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
survey jgn tak survey.. :)

ct rahani berkata...

ha.. ni mesti skodeng dr blog sy nih.. edisi perasan jap.. ekekeke..

cantik nama mirul.. sesuai ngan orgnya...