N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Mac 2009

Eh..!!! Hari ni Hari Jumaat

Salam Semua...


Selamat pagi Jumaat.. hah... dah Jumaat, yea..yea.. dah nak hujung minggu rupanya.. mesti korang pun manyak ssyyoookkk kan.. sebab dah Jumaat. Sok cuti.. hip..hip..horey.. :) aku pun esok cuti gak.. sok minggu aku cuti.. blh ler bersantai2 kat umah..ngan budak bulat yg gedebus tu..hua..hua..bahasa tak hingat punya.. gedebus lagi.. anyway, hari Ahad ni ada sambutan Maulidur Rasul kat kg aku.. makanya harus ler pergi kan. Makan nasi dulang..hua..hua..hua.. manyak ssyyyookk.. (macam ler aku sorang yg duk pulun sedulang tu...) ok la korang.. hari ni aku nak menghias rumah ni lagi dengan award2 yg aku terima.. (kan musim minggu kumpul award sekarang ni..) award kali ni aku terima dari sahabat yg nak kata jauh tu.. dekat je.. tapi jarang bersua muka.. hanya berselisih jalan je... heh..heh..heh.. dari neezareef. Mekacih yo sebab sudi kongsikan award2 yg cute ni kat cutemiut.. ssskkkeee kan dpt award.. rasa dihargai dan disanjungi k... jom tgk award2 yg tergantung utk umah aku ni...





2 award freinds.. cute kan..


ok tu dia.. korang nak tak.. klu aku nak kongsi kan award2 cute ni..?? nak..? ke taknak..? ok klu nak.. pada all 60 followers cutemiut dan juga kengkawan yg mana namanya tersenarai kat
cute-miut78link..sila ambil la ya.. tak larat aku nak senarai (kena check sendiri la kat
cute-miut78link tu.. tgk nama korang ada.. ambil ler award ni k..) selamat berhujung minggu... dan bersantai2 ya!

p/s: esok insyallah akan berjumpa teman blogger yg dtg dari jauh.. klu jd.. tunggukan next n3 k...



10 ulasan:

Mamamanja berkata...

salam jumaat
tima kasih award tu... nama MM pun ada kan... hehehe

eDrYaNa berkata...

wahh! jumaat dtg lagi..
dis weekend spesel coz aku nk ke langkawi..hehe..
i jz can wait..
nk ole2? tgguuuu..

p/s : jap lg i amik awards ni..tq v.m..xoxo..

atty's berkata...

selamat hari jumaat rina.
nak jumpa sapo tu.

[-suziey-] berkata...

slamat ari jumaat,,.ari ni sy cuti!!..
waa award lagi;)

~~ciklinn~~ berkata...

selamat hari jumaat... ok linn amik yer..cute sgt2

nizza-abira berkata...

salam penghulu segala hari,
& selamat bercuti kak

Jumaat memang hari yg dinantikan Sabtu & Ahad hari yg dirindui ;)

UnGu VioLet berkata...

rajinnye akak jumpe blogger yer.. best tue.. kim slm yer.. ;)

JIVEBUMZ berkata...

akak jumpe ngn sape kak?? kim salam dari jibam ek..hihi

Eita berkata...

nak kem salam gak hahaha
salam berhujung minggu kak :)

reen berkata...

kak..nama kita x de knknknknk.....