N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Mac 2009

Gantung Award Plak...

Salam Semua..

Selamat pagi Jumaat...oh..oh.. dah Jumaat dah ya... skkke kan klu hari Jumaat, sebabnya esok ramai yg dah cuti weekend.. cam aku ni keja private..sok still lagi keja da.. walaupun 1/2 day.. Ok la... semalam kan aku dah gigih menjawab soklan2 tag... (ada sesapa lagi yg beri assigment kat aku..tapi belum disettleka..plse remind me again ya.. maklum ler byk sgt.. terlupa plak..) hari ni nak publish award2 ni plak... actually award2 ni aku dpt dari neezareef yg sudi berkongsi award2 ni pada follower dia.. untungkan jadi follower dia... thank you dear... skkkkee tau dpt award ni... so jom tgk award2 yg tergantung kat blog cutemiut ni..










heh..heh..heh..heh.. sekaligus aku gantungkan kat sini.. ok la.. aku pun nak panjang2kan award2 ni.. korang semua mesti ssskkkkee kan terima award2 ni.. kepada all follower blog cutemiut sila la ambil ya... jgn malu2.. terima kasih sebab sudi jadi follower cutemiut...sayang korang semua..!!!





8 ulasan:

neezareef berkata...

gantung2
hias umah dihari jumaat

Mamamanja berkata...

sonoknya dia kolek award

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
heh..heh..heh.. gantung jgn tak gantung kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
memang seronok bila dpt award ni

eya berkata...

sok da sbtu...cepatnye ms berlalu

JIVEBUMZ berkata...

baik hati nye akak kasi award kt kite ek..hihi

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
tu la kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
sama2.. ambil ya