N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Mac 2009

Tag Cepu Emas...

Salam Semua...

Oh..oh.. hari ni agaknya hari aku menjawab tag agaknya... kali ni kena tag lagi lor... tag kali ni dtgnya dari ena plak...


disebabkan aku ni follower dia.. makanya kena ler buat tag ni.. tak gitu na..anyway ok gak soklan tag kali ni.. rasanya aku blm pernah buat pun.. mekacih na..serahkan soklan tag kali ni kat all follower ko yg dah kawin... so jom kita layankan soklan tag kali ni



1. Dalam sebulan,berapa kalikah cik puan menukar cadar?
emmmm..soklan cepu emas ni.. aku kan jenis tak suka tukar2 cadar, dlm sebulan aku hanya tukar cadar tu.. sekali je la.. pastu bulan lain tukar lagi.. dan lagi..dan lagi... gitu ler


2. Cik puan mengamalkan 'family planning' tak?
opppssss....lagi soklan cepu emas.. heh..heh..heh.. mesti ler ada family planning.. klu tak, tak menjadi planning...huah...huah...huahh. Aku just buat family planning secara semula jadi.. camne tu..?? hanya aku dan cik abg aku je yg tau..huah..huah..huah...tak yah nak dok tanya k.


3. Adakah cik puan berpuas hati dengan jumlah anak sekarang?emm....buat masa sekarang puashati la kot... tapi klu ada rezeki next planning..alhamdulilah sesangat...


4. Sanggup kongsi blog dengan suami tak?

emmm kongsi blog ngan somi ya... kongsi baca blh.. kongsi blog... nnti fikirkan dulu ler... (heh..heh..heh..kan apa.. karang lain plak citernya kan..)

5. Andai kata suami cik puan dalam diam mempunyai blog tanpa pengetahuan cik puan,tetiba kantoi bila dapat tahu dari orang lain. Pastu semua follower ialah gadis-gadis jelita, kalau lelaki pun yang blom akil baligh je baca, cik puan hangin tak?Kalau hangin, nak buat apa?Baling periuk ke?

wah...soklan tak hingat punya erk... emmmm klu somi ada blog tanpa pengetahuan aku ya.. so apa lagi... jadi penyisat tak bertauliah ler...takde la smpi baling periuk bagai.. just korek rahsia sejauh mana citer2 kat blog dia tu.. smpi ramai sgt pengikut2 jelita... then, go to blog jelita2 tu.. beritahu status sebenar.. emmmm blh gitu..


6. Akhir kata, sila sertakan sekeping gambar cik puan ketika zaman sebelum kawen.


heh..heh..heh... gambo aku yg ada dlm simpanan kat folder pc ni.. tak dan nak ambil gambo lain.. gambo ni masa aku mula2 keja kat BP ni...masa ni masih muda belia lagi..heh..heh..heh.. sekarang ni dah tua dah..huah..huah..huah. Gambo kena edit sebab bukan bergambo sorang2 gambo ngan kengkawan yg lain.. ala2 malu2 lagi tu..

so..selesai sudah utang tag kali ni..mekacih ya na... so harap ena berpuas hati ngan jawapan tag aku kali ni... disebabkan aku rasa ramai yg dah buat tag ni.. ngan baik hatinya aku takmo tag sesapa.. tapi klu sesapa yg rasa nak buat tu.. dipersilakan...


10 ulasan:

neezareef berkata...

wah..zaman muda2 tu agak2 umo bpe tuh

sheila berkata...

kire mcm gamba tu time muka masih suci lagilah tu hehhe

eya berkata...

gaye tdg dolu2..xde wardina,xde ikin..ekekek

~~ciklinn~~ berkata...

alahai comell ko cute... suci murni jer aku tgok gambar ko berbaju biru tu.. hehehhe

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

waaahhhhh...kuar pulak gambar anak dara yerr...huhuhu....tapi badan ko still same, x berubah pun aku tgk...lagi kurus lagi ader....

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
umo ya.. heh..heh..heh.. kira je la 5 thn kebelakang..

CuTeMiUt78 berkata...

~sheila~
huah..huah..masih suci u

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
ha'ah..tak de semua tu.. gaya sendiri

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
suci murni lagi tu.. huah..huah..huah

CuTeMiUt78 berkata...

~rm~
ha'ah..memang maintain cam dulu gak.. ramai gak yg kata aku makin kurus gitu..