N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Mac 2009

Jom Jalan..

Salam semua..


Hah..hah..hah.. banyak plak nak story mory ya.. korang jgn boring plak... actually ni ada ler masa terluang skit.. so blh ler menhapdetkan aktiviti kami sekeluarga hujung minggu ni.. tadi aku dah story mory pasal mirul dlm bonet keta kan.. la ni aku nak story mory pasal sesi pujuk memujuk antara mirul ngan atuk dia... pagi tadi ni... atuk dia duk bersih2kan keta kesayangan tu ler.. makanya budak bulat ni pun duk sibuk gak nak tlg atuk dia bersihkan keta gak ler... dlm pada duk dia bersihkan keta atuk dia tu.. dia pun duk la kat dlm keta tu... sambil ajak duk peratikan apa yg atuk dia buat.. pastu kan.. dia sibuk ajak atuk dia g jenjalan lagi.. hah masak ler.. atuk ko mirul, asyik duk nak layan ko jenjalan je kan... so jom tgk aksi dia pujuk atuk dia g jenjalan..


tgk tu... dia tgh pegang screwdriver..kononnya nak tlg atuk dia bersihkan keta ler konon

pastu..dia sibuk nak duk kat dlm keta tu.. nak ajak atuk dia jenjalan

tak puas hati tu.. still nak gak ajak atuk dia jenjalan

jom atuk..alan..(jalan) sesi pujuk memujuk atuk dia

jom..atuk...
at last..atuk makan pujuk cucu dia..bawa ler dia g jenjalan.. walaupun setakat pusing2 je kat tmn ni,.. kira dia puas hati gak ler.. mirul..mirul..tu la kisah mirul...




12 ulasan:

mummYaeesh berkata...

bdk2 mcm tu lah..dulu time yaeesh kecik lg la..setiap kali nak tdo kan dia kena bawak pusing taman..klu tak sampai ke pagi dia tak tdo!bila masuk jek kete, pasang aircond..dan2 tu terus tdo..adoiyaiii!

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaeesh~
heh..heh..heh.. mirul masa kecik gitu ler

My Blog berkata...

seronoknya tgk keletah anak-anak yeerkkk...

UnGu VioLeT berkata...

so sweet la amirul nie kak..:)

atie berkata...

memang pandai buat muka kasihan amirul ni rina kan

~Eila @ Along~ berkata...

mirull..mirul..pusing taman pun jadila...asalkan dpt jln2 ngan atok kan..hehe..dak kecik rina..mmg le gituu..layankan aje...

Purpleheart berkata...

Pandai dia pujuk atuknya..

CuTeMiUt78 berkata...

~my blog~
ha'ah memang terhibur tgk keletah dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~
heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatie~
ha'ah kak.. memang cenggitu la dia

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
memang.. puas hati dia dpt pusing2

CuTeMiUt78 berkata...

~purpleheart~
memang pandai kak