N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Mac 2009

Tag Dari Crazy Beutiful

Salam Semua..

Emmm... kali nak membuat assigment lorr.. assigment a.k.a tag dari kak rose @ crazy beutiful


mekacih kak, sebab senaraikan nama kita utk membuat tag ni.. walaupun kita dah buat tag ni.. tapi akak punya pasal.. ngan gigihnya kita buat lagi k... so ni soklan tag utk kali ni....
1. Anda rasa anda hot?

emmmm... hot yg membawa maksud aku hot dlm erti kata panas ke...atau pun panas cam pisang goreng tu.. heh..heh..heh... tak ler aku ni biasa2 saja.. tak hot pun..

2. upload gambar kegemaran anda.


3. Kenapa anda suka gambar ini?
ni la 2 lelaki kesayangan ku...like father like dother....


4. Bila kali terakhir makan pizza?
emmm...uish... lama dah tak makan pizza ni.. sejak kawin tak silap aku ler...

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
emmm... tak dan nak dgr lagu pun.. kat office aku ni senyap sunyi... tak de nya nak dgr radio bagai...

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
buat report utk segala mak nenek berkaitan ngan keja sambil layan blogging ni...

7. Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan aper?
emmmmm.... sayang, ibu...

8. Tag lagi 6 orang dengan hati terbuka tanpa rasa kekesalan sila lakukan homework yer......
1- Ena


2- Eya







6- Nrina


9. Saper no. 1- kepada anda?
ena ni adalah member blog aku yg paling sporting dan blh dikatakan kami ni sekepala la kan ena...

10. Orang no 3 - ada hubungan dengan sesiapa?
emmmm... hubungan ngan sapa ya... mummy yaeesh adalah isteri kepada en. ahkau..so nak berhubungan ngan sapa lagi..heh..heh..heh

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang no. 5 - ?
kak atie adalah seorang ibu yg tabah melayan karenah hero2 nya...

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4- ?
emmm... jivebumz adalah seorang yg baik hati.. dan kepunyaan en.bob..

13. Siapakah orang no. 2 - ?
seorang teman blogger yg paling kreatif kan eya

14. Bagi pesanan anda pada orang no. 6 - ?
utk Nrina... tabah la menghadapi segala dugaan yg mendatang...

ok.. settle sudah.. heh..heh..heh.. nama2 yg tersenarai tu sayang kat aku tak?? klu sayang dipersilakan buat k.. walau pun dah buat kena buat gak.. chehh..chehh..cam kena paksa la plak kan.. heh..heh..heh.. takpe la klu dah buat... just 4 fun... :)

18 ulasan:

aNIe berkata...

Cutemiut...akak ni paling malaslah nak buat tag...utang tag dah menggunung

JIVEBUMZ berkata...

huhu kena tag lagi..insyaallah nti kite balas ekkk

[-suziey-] berkata...

ee sukela nak mengulas..sbb title dia pengulas yg cuteniut..ouchh...ekkkkkee:D

hai salam ziarah ;)

mummYaeesh berkata...

hubungan dgn kekasih gelap!whoops...

sayang punye pasal..akan weols usahakan bergigih-gigih wat tag ni ye!lalalala....(sambil lenggang-lenggang kangkung)

neezareef berkata...

uik!
like father like son lahh..camne leh ke doter

CuTeMiUt78 berkata...

~kaklady~
heh..heh..heh.. saja je kak.. suka2..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
heh..heh..heh..buat yo..

CuTeMiUt78 berkata...

~suzie~
mekacih ziarah sini.. heh..heh..heh.. suka mengulas yo

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaeesh~
he..he..he.. kekasih gelap yo...uiish... k buat tau

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
heh..heh..heh.. tersilap taip da.. nak tulis son skali tertaip doter la plak..

Ena berkata...

ekekek tima acih..tima acih.. memang aku nak ngat wat TAG ni.. cayang ko ihiks

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

aik..terkojut den..tetibe muncul mukaku di sini hehe..

tag ke..huhu..wokey siappp lagi setahun hehe!!

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
heh..heh..heh.. buat la

CuTeMiUt78 berkata...

~nrina~
huah..huah..huah.. buat ya

cendawanintim berkata...

rajin buat assignment yer...

reen berkata...

pndai akak mngulas...he..ular ap yg paling pnjang?...jwpnnya...ulasan...hikhikhik..ntah pe2 la yg ku lalutkn ni...ko no la..

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~
tgh free blh ler layan tag plak

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
:)