N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Mac 2009

Vangga Jap...!!!

Salam semua..


Wah... manyak syyookkk wwooo..!!! memang minggu ni melimpah2 plak aku terima award... skkkee... sgt k. Heh...heh..heh..heh... Award kali ni aku terima dari [-suziey-]. Tak sangka plak tersenarai lagi nama aku ni utk penerimaan award ni.. mekacih byk2 suziey sebab bermurah hati menyenaraikan nama kita utk penerimaan award ni.. mengikut kata suzie ni..'teruskan perjuangan sebagai blogger tegar' (ayat lebih kurang ler suzie..) heh..heh..heh..heh.. harus ler kan.. so jom tgk award kali ni


hah tu dia award blog kreatif..
emmmm... tang mana yg kreatif tu ya suzie..? apapun mekacih byk2... sayang suziey....!!!






4 ulasan:

eya berkata...

kreatip tang menaip cerita ceriti ttg mirul yg gebus tu

[-suziey-] berkata...

kretip tang header tu sbb ade coklat..ekekek:D gurau jekk...;)

good job..spotcek lulus..hahahah:p

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh..heh.. tu kan menambahkan citer.. supaya sedap dibaca..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
oopppsss.. tang header bukan kita yg buat.. org lain buatkan utk kita..