N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Mac 2009

AdikBijak.com

Salam Semua...
(Ni adalah sticky mode..n3 terbaru dibawah n3 ni..terima kasih)

N3 kali ni nak buat promote skit tentang AdikBijak.com kepada semua ni aku nak maklumkan kepada sesapa yg berminat utk mendapatkan pelbagai buku2 pengajaran dan panduan utk rumahtangga, utk mendidik anak2 menjadi lebih cerdik dan cemerlang, utk mempertingkatkan diri.. blh ler layari laman ni AdikBijak.com




Ni sedikit fakta tentang AdikBijak.com ni..

Bolehkah anak berusia 15 bulan membaca? Apa pandangan anda? Mustahil bukan? Tetapi pada usia inilah anak anda perlu dilatih untuk mula mempunyai minat untuk membaca supaya pada usia 3 tahun nanti mereka bersedia untuk membaca. Pada mulanya anak-anak kecil ini lebih berminat dengan warna buku, pergerakan kertas yang diselak, bunyi bising kertas dan suara lucu anda. Bagaimanapun, sambil anda bercakap dan membaca, mereka akan melihat pergerakan jari telunjuk anda dan mula melihat warna, bentuk dan corak gambar dan teks yang dibacakan. Ibu bapa bukan sahaja perlu bijak memilih buku yang sesuai tetapi juga pandai menggunakan buku untuk merangsang minat membaca kepada anak-anak kecil Untuk itu kami telah menyediakan rangkaian produk Siri Cepat Membaca yang telah lama terbukti berjaya dalam melahirkan anak-anak yang boleh membaca pada usia yang awal. Jangan lepaskan peluang ini demi masa depan anak-anak anda. Anak-anak yang boleh membaca pastinya selangkah lebih bijak berbanding kanak-kanak lain.



selain daripada buku2 utk didikan anak2.. korang blh gak dptkan buku2 lain... yg dijual dgn harga yg berpatutan gak ler.. aku dah beli 4 , 5 buah buku gak dari adikbijak ni.. emmm..berkesan gak ler..so pada korang yg nak tgk ke.. nak membeli ke.. nak jadi ahli ke.. jom ramai2 jengah AdikBijak.com ni k..



38 ulasan:

eDrYaNa berkata...

wah! bagus gitew..
dgn pantas i akn ke link t'sbt..
hehe..

p/s:anyway, thank u v.m..mmg tgh dok t'carik2 bahan pembacaan yg sesuwei utk anak dara i tu..

CuTeMiUt78 berkata...

emm... bagus ler klu camtu.. klik k.. jgn tak klik..

Tukang cerita berkata...

Emmmmm....
bagus gak nih...
:)

neezareef berkata...

ko jd duta adik bijak ke
leh dpt % nie..harus!

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang citer~
memang bagus utk anak2...

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
tak ler jadi duta.. tapi dah jadi ahli kan.. kena la buat promote skit..

mummYaeesh berkata...

sape yg tulis buku2 tu??

nizza-abira berkata...

wah kak!
mcm duta adikbijak.com dah ni :)
tp bagus jugak akk war2 kan bende baik mcm ni...

~~ciklinn~~ berkata...

okesss aku gi skodeng sat adik bijak .com ini

eya berkata...

harus kite nk beli tok anak buah kite..

yan berkata...

bagus jugak akak wat entry tentang ni...

yan ade gak buat konon2 bacakan bby pamplet2 giant ke todays tu.. konon2 jekla cam baca... heheh

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaeesh~
klu klik kat web tu.. blh tgk setiap pengarang buku2 yg ada kat situ.. (rasa cam dah pernah jwb.. tapi hilang plak..)

CuTeMiUt78 berkata...

~niza-abira~
heh..heh..heh.. actually akak dah jd ahli.. so kena ler buat promote skit blh gak ada income..

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
jgn sekodeng je.. beli la apa2 buku yg berkenan.. bagus tau utk anak2..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
beli jgn tak beli

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
bagus tau utk anak2 supaya cepat baca dan pandai kenal huruf.. akak amalkan kat budak bulat tu

JIVEBUMZ berkata...

BAGUS YER AKAK PROMOTE BAIK PUNYER..

masviona berkata...

wah gud info nih leh lah layan adikbijak.com lak pasni kan...:)

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
harus promote kan

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
heh..heh...layan jgn tak layan.. byk buku2 bimbingan yg blh kita jadikan panduan.. utk mendidik anak2 ni

su berkata...

su pon rase bagus...ape salahnye mencubakan! xrugi pon..hehe!

Nurhayati berkata...

wow good info..
thanks for sharing ;)

[-suziey-] berkata...

kita dh link ur blog;)

CuTeMiUt78 berkata...

~tice su~
yup..betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
yup..memang good

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
yup..kita pun dah link kan blog u gak

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

buku isteri bijak ader x? nak satuuuu....hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~rm~
heh..heh..isteri bijak yo.. ada.. ko klik kat website tu.. pastu ko daftar...klu blh tgk ada ke tak buku tu

nenekrock berkata...

nak jugak buku isteri bjak
hehehe
=D

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
klu nak.. jadi ahli pastu blh beli ngan harga yg berpatutan.. best tau

Aleeya berkata...

wahhh bagus ehhh...

CuTeMiUt78 berkata...

~aleeya~
memang bagus

kuIna Jentayutiara berkata...

bagus, bagus
semuanya dihujung jari kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~kuina jentayutiara~
bagus kan.. senang je...

irbika berkata...

satu panduan berguna untuk yang bergelar ibubapa!

CuTeMiUt78 berkata...

~irbika~
ha'ah memang bagus.. utk dijadikan panduan

Maza's berkata...

Wa, cam best je web tu.....nak tgk...

CuTeMiUt78 berkata...

~maza's ~
memang best.. macam2 buku utk panduan pendidikan ada..