N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Mac 2009

Keja la Weeiiii....

Salam Semua..

Oh..hari ni aku keja.. so ni bersiaran langsung dari office ye... semalam giler sengal pc aku ni... terus tak blh nak publish blog aku...aku ingat tenet kena block ke apa.. tensen dan tersangat ler down..macam nak lempang org je aku rasa, geram.. sakit hati... menyampah.. semua la yg dlm kategori tu semua ada dlm diri aku ni.. ish. Aku tak suka tau situasi cenggitu.. buat aku moody je.. Sib baik ler moody tu tak berlarutan smpi blk.. klu tak lagi haru je.. Malam plak masa kat umah.. tak dan nak buka tenet, sebab semalam tgk Raja Lawak da..pastu..dah penat kan.. harus ler mata pun ngantuk ya amat.. Pagi ni, sib baik ok pc ni.. klu tak mau aku duusshh..dussshh.. ini pc..minta yg baru.. blh gitu.. macam ler aku ada share ngan ini company.. karang aku pla yg kena dusshhh...dusshhh... heh..heh..heh.. So hari ni kat sini pagi2 lagi dah hujan.. dan bila cocer cenggitu.. mau je tarik selimut blk.. tapi dah memang kena keja gak kan.. so keja la, walaupun hujan.. (eh..apa kes klu hujan pun kan.. bukan aku duk keja kat luar.. keja dlm bangunan.. hujan ke tak.. tetap kena keja k.. ataupun cam ayat ni.. bz ke x bz ke.. tetap keja aku kan..cam pernah dgr ayat tu.. dimana ya..) hah.. merapu sudah.. ok la korang.. walau camne pun tabik spring la ngan kumpulan SEPAH menang.. dah memang agak dah.. aku tumpang seronok je la.. heh..heh..heh.. macam ler diaorg tu kenal aku kan.. anyway..tahniah utk diaorg...



6 ulasan:

kuIna Jentayutiara berkata...

samalah kita..
marilah kita bekerja sambil berblogging...

mummYaeesh berkata...

cm ni keje ape ek??sabtu pun kena keje?
hoyek hoyek sepah menang..hidup johor..alamak..terlebih sudah!

ct rahani berkata...

x der astro kt umah.. tp penah la nengok raja lawak nih.. tahniah gak utk pemenang... hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~
heh..heh..heh.. betul kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
heh..heh..heh.. kita keja private.. sebab tu sabtu pun ada keja...

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
heh..heh..heh.. takpe blh tgk kat tenet..