N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Mac 2009

Salam Maulidur Rasul & Selamat Bercuti..

Salam Semua...

Jap lagi ni nak blk dah.. hari ni pun takde keja sgt.. Mesti ramai yg dah pun start cuti kan.. so dikesempatan ni aku nak ucapkan selamat menyambut Maulidur Rasul kepada semua umat Islam. Serta selamat cuti2 hujung minggu. Klu rajin akan bersiaran langsung dari rumah ya.. tgk ler keadaan camne.. biasa la kan.. hari minggu adalah hari utk bersantai2 ngan family... pastu cuti pun agak lama skit kan.. smpi senin.. makanya seronok ler duk bersantai2 ngan family...pastinya budak bulat mirul tu.. teruja teramat sgt.. sebab ayah ngan ibu dia blh duk layan dia lelama skit kan.. tu la saat yg ditunggu.. so korang.. selamat bercuti ya...pada yg blk kg ke.. jenjalan kemana2 tu.. berhati2 dijalan raya... ingatla org2 yg tersayang... see u...!!!


18 ulasan:

mummYaeesh berkata...

slm maulidur rasul gak utk cm78..dan dak debab si mirul ek!

Nurhayati berkata...

salam Maulidur Rasul dari kami sekeluarga ;)

~Eila @ Along~ berkata...

cuti lama bestt..leh rilex..jom santai2 ye...

Aleeya berkata...

selamat menyambut maulidur rasul dan samat becoti ehh..

su berkata...

haaaa...baru dpt buka page rina ni...huhu...

salam Maulidur Rasul juge ;)

Mamamanja berkata...

salam maulidur rasul...
sok ada kat dataran hehehe

My Blog berkata...

salam maulidul rasul dari saya dan hubby.. esok saya akan bertolak ke sabah... miss uuuu

Tukang cerita berkata...

salam maulidur rasul dr kami sefamily....

IdaShah berkata...

salam maulidur rasul
slmt bersantai bersama family

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
salam maulidur rasul utk mummy yaeesh seeluarga

CuTeMiUt78 berkata...

~yati~
salam maulidur rasul utk yati sekeluarga gak

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
bestkan blh santai2 lama skit..

CuTeMiUt78 berkata...

~aleya~
selamat bercuti ya... dan salam maulidur rasul

CuTeMiUt78 berkata...

~su~
napa..sebelum ni tak blh buka ya... salam maulidur rasul gak

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
oh kena berarak ya

CuTeMiUt78 berkata...

~my blog~
salam maulidur rasul.. oh kena outstation ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang citer~
salam maulidur rasul utk tukang citer sekeluarga

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~
selamat bercuti2 dan salam maulidur rasul utk ida shah sekeluarga..